Dedeman Camioane si-a inaugurat noul sediu

In comuna Nicolae Balcescu, pe drumul european E 85, in zona comerciala si industriala de la intrarea in Bacau, Divizia „Dedeman Camioane” a inaugurat un nou sediu.

In cadrul unei festivitati la care au fost invitati presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, primarul comunei Nicolae Balcescu, Francisc Tancau, si numerosi oameni de afaceri din Bacau, presedintele Companiei Dedeman, Dragos Paval, directorul comercial pentru Europa al firmei Renault Truks, Heinz Leow, si directorul general al Renault Truks Romania, Bruno Arabian, au inaugurat sediul celui mai nou membru al Companiei Dedeman, „Dedeman Camioane”, reparator si distribuitor autorizat Renault Trucks.

„Dedeman Camioane” reprezinta o investitie ce depaseste trei milioane euro si se intinde pe o suprafata de 26.000 mp, din care 3.000 mumai pentru cladire si 8.000 parcare. In noul sediu se afla un front office, reprezentantii comerciali, atelierul de mecanica si de caroserie (tinichigerie, vopsitorie), un magazin de piese de schimb pentru autocamioane si remorci, o statie ITP si Departamentul Vehicule de Ocazie.

Serviciul de asistenta tehnica va functiona permanent. Heinz Leow a considerat ca a facut o afacere excelenta in 2005, cand i-a incredintat grupului Dedeman si familiei Paval, 10 la suta din afacerea din Romania.

Presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, a subliniat faptul ca Dedeman a devenit un brand national al Bacaului. Inainte de taierea panglicii inaugurale, primarul comunei Nicolae Balcescu, Francisc Tancau, i-a inmanat lui Dragos Paval autorizatia de functionare a noii firme. Acest sediu este cea mai mare concesiune Renault Trucks din Romania si una dintre cele mai mari din Estul Europei.
Nicolae TURCU

Adauga un comentariu

*