Badmintonul aduce noi medalii si titluri nationale la Onesti

Clubul Sportiv Scolar (CSS) Onesti (director Mircea Agapi) a participat cu succes la finala Campionatului national de badminton, categoria U15, organizata recent, chiar in municipiul de pe Trotus, castigand 8 medalii, dintre care una de aur, 3 de argint si 4 de bronz.

Medalia de aur si titlul de campion national al Romaniei au fost obtinute de Alexandru Blanita, in proba de dublu baieti, la care a facut echipa cu Danut Ilin, de la CSS 1 Timisoara.

Cele trei medalii de argint, impreuna cu titlurile de vicecampioni nationali, au fost castigate in probele de simplu baieti (Alexandru Blanita), simplu fete (Oana Bibire) si dublu fete (Oana Bibire, in echipa cu Lavinia Lungu, de la CSS Botosani).

Iar medaliile de bronz au fost obtinute la probele de simplu baieti (Razvan Ene), dublu mixt (Alexandru Blanita, in echipa cu Lavinia Lungu), dublu baieti (Razvan Ene, impreuna cu Ionut Petre, de la CSS 6 Bucuresti) si dublu fete (Claudia Tanase si Roxana Cristea). Sportivii onesteni au fost pregatiti de profesorii-antrenori Mircea Agapi si Valentin Hahuie.

“Ne asteptam la aceste rezultate, pe care le consideram bune, tinand cont ca elevii nostri au varste mici, de 13 ani sau chiar de 11 ani, comparativ cu limita categoriei, care este de 15 ani”, ne-a declarat profesorul-antrenor Valentin Hahuie.

Urmatoarele intreceri de badminton, finalele la U11 si U13, vor avea loc in perioada 2 – 4 noiembrie, tot la Onesti. “Speram sa obtinem cel putin 3 titluri de campioni nationali”, ne-a mai spus Valentin Hahuie.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*