”The Game Plan” pe primul loc în boxoffice-ul nord-american

Filmul ”The Game Plan” cu Dwayne ‘The Rock’ Johnson, s-a plasat pe primul loc în topul boxoffice nord-american în chiar primul weekend de la lansare, reuÅŸind să obÅ£ină încasări de 22,7 milioane de dolari, informează Associated Press recepÅ£ionată luni de Rompres.

În filmul studiourilor Disney Johnson joacă rolul unui coordonator de joc într-o echipă de fotbal american a cărui viaţă este răvăşită de apariţia neaşteptată a unei fiice pe care nu ştia că o are.

Pe locul doi în topul încasărilor săptămânii trecute s-a plasat thriller-ul ‘The Kingdom’ al studiourilor Universal în care joacă Jamie Foxx ÅŸi Jennifer Garner în rolurile unor membri ai unei echipe de investigaÅ£ii trimise de Washington în Arabia Saudită pentru a ancheta circumstanÅ£ele producerii unui atac terorist. ‘The Kingdom’ a realizat încasări de 17,7 milioane de dolari.

DeÅ£inătorul primei poziÅ£ii săptămâna trecută, filmul horror ”Resident Evil: Extinction’ al studiourilor Sony, a coborât pe locul trei cu încasări de 8 milioane de dolari. La două săptămâni după lansare studiourile Sony au realizat încasări de 36,8 milioane de dolari cu cea de-a treia parte a seriei ”Resident Evil”.

Locul patru în topul încasărilor a revenit peliculei ‘Good Luck Chuck’ cu 6,3 milioane de dolari, urmată de westernul ‘3:10 to Yuma’ cu 4,2 milioane de dolari.ROMPRES

Adauga un comentariu

*