Strugari, comuna cu pensionari majoritari

Comuna Strugari are sase sate in componenta sa, Strugari, Cetatuia, Nadisa, Rachitis, Iaz si Pietricica. O populatie de 2.663 locuitori ocupa o suprafata de 5.903 ha. Sunt sase scoli, cinci Gradinite, un Camin cultural, sase biserici ortodoxe, trei catolice si doua adventiste.

Prima atestare documentara dateaza din 1424 si apare intr-un document de pe vremea domnitorului Alexandru cel Bun, cand asezarile din zona erau sate de razesi.La inceput a fost Nadisa, asa se numea vechea comuna. Prima atestare documentara dateaza din 1424 si apare intr-un document de pe vremea domnitorului Alexandru cel Bun, cand asezarile din zona erau sate de razesi. Comuna Nadisa, infiintata in 1863, cuprindea satele Rachitis, Turlui, Pietricica, Iaz, Cetatuia si Nadisa si a existat sub acest nume pana in 1962, cand a devenit Strugari. In satul Cetatuia se pot vedea si astazi urmele unei vechi castru roman. „In momentul de fata, comuna are o medie de varsta de peste 50 de ani, ceea ce spune multe. Din cei 2.663 locuitori, 1.700 sunt pensionari!”, spune primarul comunei Strugari, Vasile Rotariu. Si o face pentru a scoate in evidenta faptul ca puterea economica a comunei este extrem de scazuta, iar de suferit are, in primul rand, bugetul local. Si daca buget nu e, nimic nu e…

Alimentarea cu apa, un deziderat inca neimplinit

„Lucram la un studiu de fezabilitate in ceea ce priveste reteaua de alimentare cu apa. O asemenea intentie a mai existat si acum ciunci ani, dar nu s-a materializat. Speram ca in prima faza sa putem introducem reteaua de alimentare cu apa in satele Strugari si Cetatuia. Un impiediment il constituie si distanta mare dintre satele comunei. Intentionam sa facem un put forat in Strugari. A avut loc licitatia pentru atribuirea licitatiei pentru studiul de fezabilitate si se afla in termenii contractuali. Urmarim sa intram pe un proiect finantat deUniunea Europeana, unde nu ne va costa niciun leu pe noi, sau macar de cofinantare, caz in care vom achita zece la suta din costuri”, spune primarul Rotariu.

Drumurile, eterna poveste

In comuna Strugari exista 56 kilometri de drum comunal. „Imaginati-va cum pot reabilita aceste drumuri numai cu cele 300 milioane de lei alocate de la bugetul local. In marea lor majoritate, drumurile sunt pietruite, insa exista ulite si mai bune si mai rele”, justifica primarul comunei starea oarecum precara a drumurilor. Este in lucru un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea drumului comunal 197. O problema de mare importanta pentru locuitorii comunei este cea legata de DJ 118 B, spre Enachesti – Rachitis – Padurareni si care iese tocmai in spatele Primariei Margineni. „Daca cei de la Drumuri Judetene ar reabilita aceasta portiune, ar fi ceva extraordinar pentru noi. Am reusi, mai ales pe timp de iarna, sa iesim mai usor din comuna, insa sunt slabe sperante”, spune primarul Vaile Rotariu. A existat un proiect Sapard pe zona Pietricica, care n-a trecut insa, iar acum trebuie reactualizat si gasit un alt program pe alta finantare.

Pietarii din Pietrica

Dupa afirmatiile primarului, dar si dupa statistica neoficiala, foarte putini tineri mnai traiesc in comuna, ei fiind plecati la munca, fie in strainatate, fie in tara. Au ramas acasa doar cei in varsta. Ocupatia principala a multora dintre locuitori este cresterea vitelor. „Aproape fiecare om are pe langa casa cate o vaca. Se duc la oras si vand laptele, smantana sau branza. Poate din acest motiv nici nu-i mai intereseaza alceva, aceasta este singura lor preocupare. Iar cei care sunt adevaratii negustori ai comunei sunt oamenii din satele Pietricica si Rachitis”, spuine Vasile Rotariu.

Dotari da, rezultate…ba!

„In ceea ce priveste starea scolilor din comuna, pot spune ca aceasta este mai mult dect multumitoare. Probleme sunt insa daca ne referim la calitatea imnvatamantului, mai ales in anul scolar precedent rezultatele nu ne-au multumit”, declara primarul Rotariu. Intr-adevar, toate scolile au fost reparate si li s-a asigurat necesarul de lemne pentru la iarna. Din pacate, rezultatele n-au fost pe masura. „Am avut elevi in clasa a VIII-a care nu stiau sa scrie si sa citeasca”, spune prof. de limba romana Cristina Ioana Pavel. „Ne ingrijoreaza acest aspect si lui i se datoreaza si faptul ca rezultatele de la capacitate din anul scolar 2006 – 2007 au fost slabe in comparatie cu ceilalti ani”, spune si directorul coordonator Mirela Rotariu. Desi parintii sunt plecati la munca in strainatate, nu s-a putut vorbi despre abandonuri scolare. „Doar in anul scolar 2005 – 2006 am avut doua cazuri, un baiat bolnav de SIDA care a si decedat, si o fata din clasa a VIIII-a”, spune Mirela Rotariu. In general, scolile arata destul de bine, cu moblier nou. La Strugari se asteapta darea in folosinta a centralei termice, exista alimentare cu apa iar grupurile sanitare sunt moderne. In comuna invata 300 elevi la clasele I – VIII si 125 prescolari. Sunt 16 profesori, 10 invatatori si cinci educatoare. Doar sapte fac naveta.

Padurea cade peste oamenmi

„Desi conducta de alimentare cu gaz metan trece prin comuna, nimeni nu doreste sa schimbe butelia pe reteaua de gaze. Si acest lucru in primul rand din cauza costurilor ridicate si apoi pentru ca aproape toti locuitorii au primit suprafetele de padure solicitate. Si daca au lemne, la ce le-ar mai trebui gaze?”, spune primarul Vasile Rotariu. 700 hectare de padure au fost retrocedate si, desi exista si un studiu de fezabilitate pentru alimentarea cu gaze, acesta nu mai are valoare.

O noua ocupatie, cresterea copiilor in plasament!

La Strugari a proliferat in ultimul timp o noua meserie, acea de crestere a copiilor in plasament. Cateva familii s-au orientat spre ingrijirea copiiilor abandonati ori orfani si au dat dovada de multa inmtelegere fata de nevoile comunei. Ele au luat in plasament mai multi copii iar calitatea lor de angajat cu carte de munca le da o garantie a zilei de maine.

Comuna lui Lovin si Rusu

In comuna Strugari s-au nascut doi oameni care au dus faima acestor asezari. Este vorba despre administratorul SC RUSTRANS, Viorel Rusu, care ajuta cum poate administratia locala, precum si fotbalistul Florin Lovin, component de baza al echipei Steaua Bucuresti. „Cei doi nu uita locurile de unde se trag si, ori de cate ori au ocazia, ajuta comuna”, spune primarul Vasile Rotariu.
Nicolae TURCU

Comentarii

  1. cand se face drumu la iaz????
    astept raspuns

  2. Raspunde cineva la intrebarile puse????eu doresc sa semnalez un lucru :drumurile din satul Petricica,mai ales ulitele ar putea fi nivelate si adusa piatra de rau sau balast,dar se pare ca exista rea vointa.Stiti ca pe ulitele sau drumurile secundare daca e nevoie de salvare
    nu se poate intra?dar nu va doare de asta d-le primar ca nu aveti parinti acolo.Stiti ca in sat merge vorba ca cei ce tr sa aduca si sa puna balast l-au vandut?Faceti ceva macar in ultimul ceas al mandatului.VEDETI ulita ce tine de la Nicu Lazar spre Zarumba = DEZASTRU (voi chema televiziunea daca va fi nevoie)vedeti ce faceti cu cei cu tractoarele care strica drumurile.VA MULTUMESC si sper sa primesc un raspuns in scris si in fapt.

  3. multumim dm primar al com strugari pentru drumurile intretinute si accesibile pe timp de iarna si timp ploiosin satul iaz.va jucati cu bani publici dumnezeu sa va ajute.puteti dormi noaptea?

  4. costica costa a zis:

    multumim dm primar al com strugari pentru drumurile intretinute si accesibile pe timp de iarna si timp ploiosin satul iaz.va jucati cu bani publici dumnezeu sa va ajute.puteti dormi noaptea?

  5. costica costa a zis:

    ginditiva dm primar in caz de incendiu sau o crima pe unde vor interveni masinile de urgenta?trebuie chemata televiziunea si sesizate autoritatile.nu ati facut nimic pentru aceste drumuri rusine sa va fie .

  6. domnule

  7. Domule primar faceti ceva si pentru satul Iaz ca oamenii au platit impozite pe drumuri si nu s-a facut nimic.

  8. drumul de la enachesti la strugari este un dezastru, ar fi bine sa va informati mai bine cu privire la contractarea unui fond european, sunt firme specializate in acest sens care va pot ajuta pentru intocmirea unui proiect

  9. mai bine ati face drumurile decat alimentarea cu apa mai ales ca ati afirmat ca este un sat numai cu pensionare, cine credeti ca se va racorda la reteaua de apa ca sa plateasca cand sunt fantani

  10. mihalache a zis:

    sant foarte nemultumit de drumurile comunei va rog faceti ceva macar pentru acesti locuitori va multumesc

  11. domnul primar cuse face ca morti eu pensia

  12. domnule Primar

  13. Sunteti niste incapabili comuna Strugari arata ka draku nu exista drumuri gaze nimik!!! Slava domnului k exista kurent elektrik….!!!!!! Luati masuri k Strugari arata ca o komuna din antichitate!!!

  14. DUMITRU CETATUIA a zis:

    Domnule primar de ce ati dat ajutore;ZAHAR. ULEI. FAINA.TABLA ? LA CEI CARE AU VENITURI au masini caii si teren peste 5 HECTARE si mai iau si pensie depe MORTI !!!!!!! + ajutorul social chiar asa am ajuns de RASUL satului ???? AN harmanu se pune balastru dar pe drum NU acolo stau MAFIOTII !!!!!! la prins peste ,,,,, a ajuns intr-un hal de hal camuna noastra fACETI ceva . ASTEPT RASPUNS DE LA (VASILE ROTARIU)

  15. Domnule primar de ce ati dat ajutore;ZAHAR. ULEI. FAINA.TABLA ? LA CEI CARE AU VENITURI au masini caii si teren peste 5 HECTARE si mai iau si pensie depe MORTI !!!!!!! + ajutorul social chiar asa am ajuns de RASUL satului ???? AN harmanu se pune balastru dar pe drum NU acolo stau MAFIOTII !!!!!! la prins peste ,,,,, a ajuns intr-un hal de hal camuna noastra fACETI ceva . ASTEPT RASPUNS DE LA (VASILE ROTARIU)

  16. E greu sä faci o analizä a situatiei din comunä,sunt putine lucruri de evidentiat.dar putem sä gändim cutezätor!pentru copiii de la iaz pune-ti un microbuz care sä-i transporte la scoalä la Pietricica sau de la Rächitis la Strugari mai äntäi trebuesc reparate drumurile altfel vor pleca majoritatea tinerilor la orase!vä multumesc

  17. salaru relu a zis:

    Drumurile trebuesc refäcute dacå vrem si altceva.iar pentru copiii transport pentru a merge la scoalä.

  18. Drumurile sunt comparabile cu cele din Franta unde au fost alesii???In curand nu se va mai putea intra in comuna decat pe la Cetatuia.ce sa mai vorbim de celelalte sate!!! 1- Rachitis-drum partial impracticabil. Pe timp ploios dezastru. 2-Pietricica-impracticabil (un dezastru) 3- Iaz-nici o iesire pe timp de ploaie si ninsoare spre civilizatie.4-Nadisa la fel un dezastru. 5-Cetatuia- nu putem vorbi . dezastru. Singurul sat care se poate circula NASUIESTI . Si acum sa va arat motivele de ce se poate circula pe aici!!! Acest drum face legatura de la primarie la viitoarea resedinta a primarului— Grigoreni. La reabilitarea drumului de acum 4 ani sa investit in infrastructura acestui drum ce face legatura Floresti -Strugari cc 2miliarde lei vechi.

  19. da intradevar am auzit de aceasta treaba . am vazut ca a pus un pic de smoala si pietris sortat care la circa 2—–3 saptamani sa dus pe apa sambetei!imi e rusine sa spun ca sunt locuitor al acestei comune . cred ca si n epoca de piatra aveau drumuri mai bune. stii pana la urma interesul primeaza. mai ales ca nu e un fiu al satului!!
    banuiesc ca orcine ar fi primar dar sa fie din sat ar face cat de cat ceva! parerea mea! domnul primar sa ne dea o explicatie simpla. daca din salariu de primar si unul din invatamant poate face o vila precum aia de la grigoreni?

  20. da intradevar am auzit de aceasta treaba . am vazut ca a pus un pic de smoala si pietris sortat care la circa 2—–3 saptamani sa dus pe apa sambetei!imi e rusine sa spun ca sunt locuitor al acestei comune . cred ca si n epoca de piatra aveau drumuri mai bune. stii pana la urma interesul primeaza. mai ales ca nu e un fiu al satului!!
    banuiesc ca orcine ar fi primar dar sa fie din sat ar face cat de cat ceva! parerea mea! domnul primar sa ne dea o explicatie simpla. daca din salariu de primar si unul din invatamant poate face o vila precum aia de la grigoreni?

  21. in curand voi face un filmulet si il vom posta pe youtube. referitor la drumuri comunale 2009 . da intradevar drumuri europene. chiar nu se gaseste unul capabil sa candideze la primarie. ne trebuie unul din arad sau unul din constanta sa conduca comuna? banuiesc ca ar face ceva!

  22. da asta da !!!

  23. da vom avea un camin cultural european si glodul pana la genunchi!!!!!!

  24. da mie imi plac cel mai mult gaurile din asa zisul asfalt umplut cu balastru!!

  25. unde esti tu tepes doamne!

  26. fara comentarii. interesul ca avem primar.

  27. nu am stiut de asta site pana acum a zis:

    de acum o sa scriu mereu si dak cineva mai are comentarii sa le spuna!!
    pana la urma ce pierdeti?
    multumim partidului !!

  28. parerea mea ca in viitorii 500 de ani nu se va face nimic.
    nu sa facut si nici nu o sa se faca. ma da avem conducator ales.si pot pune pariu si cine va iesi primar in candidatura viitoare!

  29. mai votati l odata!!

  30. Romania Trezeste-te

  31. ce sa mai vb
    fiecare trage pe turta lui. da parca te roade sufletul cand unul trage prea tare

  32. Toti promit k vor face dar dupa ce se vad in scaun ii doare fix in … si mai face si afirmatii false………………………… toti isi fac nevoile lor prima data si dak mai ramane mai face ceva daca nu spun,, lasa ca va veni altul si va face ceva” dar de unde ca si ala face la fel……… tot un rahat mare,promisiuni…… asta e adevarul…..Asa este? Primarii stiu,nu???????????/

  33. nu trebuie sa se supere domn primar ca asa este!

  34. salaru relu a zis:

    Este nevoie de timp pentru a asfalta måcar 1 km la intrarea, iesirea sau pe centrele satelor’amintitivä în Strugari acum 30ani au asfaltat si cu asta am rämas!Deci întrebare? de cîti ani mai avem nevoie pentru ca sä ajungem acasä färä sä ne murdärim pantofi?Dacä än Romänia se fac 10km de autostradä pe!…

  35. salaru relu a zis:

    E nevoie de un primar cu relatii la FMI sau EU sau mäcar pînâ la Bucuresti ca sâ primeascâ fonduri altfel cu 300milioane nu cumpärä decît vopseaua sâ semnalizez-e viitoarele sosele, vise stimati mei vise

  36. DOMNUL PRIMAR DE CE NU FACETI DRUMURILE ?

  37. SUNTETI UN PRIMAR LENES NE TREBUIE UN PRIMAR HARNIC

  38. strugari radu a zis:

    ma numesc ca si comuna voastra

  39. Domnule primar de ce nu faceti ceva si pt satul iaz?Ca in spatele blocului dumneavoastra ati asfaltat,dar in celelalte sate nu ati facut nimic.Macar faceti un drum de acces.

  40. fa ceva pentru comuna veneticule

  41. cristina a zis:

    ati facut drumuri bune pentru iaz dl primar meritati reales multumim

  42. jigodie

  43. neimportant a zis:

    ..

  44. neimportant a zis:

    nu va mai bateti capurile aiurea cu drumurile…nu vedeti ca daca se face ceva in comuna aia se face la scoli,in special la cea din strugari..?acolo merg bine afacerile ca sunt in familie…ar fi foarte intersant ca la afisierul primariei sa se expune facturile si contractele pentru toate lucrarile de la scoala si camin.pariez ca scoala strugari are cele mai scumpe termopane,gard metalic,sanitare,etc…desi calitatea e la extrema cealalta.primarul vostru ALES mai are de pus la ciorap mult banet pana sa se gandeasca la drumurile comunei.voi pune cat de curand sper 2 linkuri unde voi incarca cateva duplicate ale unor facturi supraevaluate de la o firma care a avut contract cu consiliul local.de asemenea voi posta scenariul schimburilor de bunuri dintre consiliul local,rotariu si rusu.alt brat al mafiei legat de paduri o sa-l aiba in primplan pe paulus.desi batranii nu vor vedea niciodata acest forum tinerii care au acces la internet poate vor intelege ca „oratorul”-demagog rotariu
    nu e de cat o mata blanda care zgarie rau,altfel spus,un hot care fura mult dar pt oamenii care l-au votat nu face nimic

  45. mai da voi nu vedeti k e criza financiara!!! lasati k o sa se faca!!! primaria, scoala si caminul arata f. b. plus asfaltul cel nou. e bine pana acum decat deloc nu???

  46. COSTELUS a zis:

    are dreptate dl de mai sus, fati*o

  47. lsaţi pe dl primar să muncesacă, este uşor să stai pe margine şi să judeci. Munca cu omul este cea mai grea. cei care nu au ridicat un deget pt. comunitate să nu vorbească, este greu să conduci .

  48. famila Rotariu este o famile demnă de laude, un exemplu pentru toţi din comună. Meritul lor este că au rămas în comună, restul intelectualilor au plecat.

  49. drumurile sunt proaste,foarte proaste si dazastruose!!!!!!!!

  50. e un sat plin de tigani care trebuie separati de civilizatie!! locul lor este in evul mediu!!!

  51. SEFUL DE POST DIN ACEASTA COMUNA ESTE O LICHEA DE OM CARE APARA INTERESELE TIGANILOR

  52. ar trebuj ca primarul din sat sa fie mai interesat de populatia care se afla in zona in .legatura cu drumurile sunt impracticabile majoritatea.primarul ar trebui sa dea dovada de obiectivitate la interesele satenilor

  53. sa speram ca adevaratii fii ai comunei la viitoarele alegeri vor candida la fotoliu de primar si vor schimba fata comunei

  54. pt cel ce scris mai sus: care fii- de primar,de politist?

  55. strugari este un sat cu o conducere cam proasta! acolo totul este pe interes! si la primarie, si la politie, si la dispensar si oricarei institutii te adresezi acolo nu te ajuta cu nimic daca nu esti „atent, foarte atent”

  56. Lati ales, salativa pe cap cu el. Nu vedeti oameni buni cA NICI Sa MEARGA NU POATE. Asta tot timpul tirie picioarele, iar miinile ii sunt aproape de genunchi. A venit în comuna cu traista in bat, calic ordionar şi s-a imbogsatit pe spinarea voatră. Pe timpul colectivului va vindea capita de fin cu 1oo lei si manca turte copate in vatra pe la Rachitis prin capitele de fan cu „sefa de echipa”, iar nevasta lucra la RADA pe timpul noptii iar ziua pe tarla din pădure pe la Bosoteni cu rada saracu, faceau canale pentru scursori.
    Lati ales primar ca sa va fure. A dat tabla de bani impreuna chiroul de vice/ cine dracu lo mai pus si pe hotu asta, este hot ca tasu, ala fura gestionarii asta fura impreun cu veneticu

  57. anonimus rada a zis:

    Nu vezi ca nu este facut nimnic

  58. rada + mirela a zis:

    Ce biiguie veneticul asta, ce stie el de comuna Strugari, de oamenii de aici importanti, ce cunoaste gunoiul asta. Care Lovin, asta este un copil, nici nu site unde este pe harta, cat despre Rusu ce atat de important este? Pai este pentru ca boul de rotariu este sluga lui, ia dat masina cu care se plimba atat el cat si rufa lui pe banii oamenilor. Vezi putoarea care facea curatenie la rada si se lingea pe malul canalui cu tatal lui fiisu borchinoul de pavel, se plimba cu masina./
    Lati ales spalativa pe cap cu el, a venit venetiku cu traista goala nici chiloti in cur nu avea si acuma este chiabur. Va furat si pe timpul colectivului va vindea capita de fin cu 1oo lei, iar acuma va fura vinde tabla care trebuia data oamenilor saraci, a dat ulei la prieteni lui pe bani si faina de grau iar oamenii care nu au av ut bani sai dea nu ia dat. hotul, Nu a facut nimic., Votatil iar prostilor, asa va trebuie. Maqi discutam

  59. anonim, deocamdată a zis:

    Da, neimportantul din 20 2009 are dreptate, dar numai că trebuie sa o si dovedeasca. Hotul asta venetic a furat mult şi fura în continuare. Madam rada, pavel, pardon de expresie este subşefa hoţului, nu este straina de aceste afaceri nici madam kontabil cum o fi chemando, na cami scapa numele. In mod sigur afacerile cu firma lui dospinescu de la ardeoani au mers struna, bani sau luat ku nemiluita. Chestia cu gardul este buna, tiganu care la făcut la dat bani seriosi. Jigodia asta venetica trebuie distrusam aşa cum distrugi ciupercile ortravitoare. Data viitoare va spuin una tare de tot- Pe cine a f…. şi apoi a dato unui prost de sotie şi a si cununato. na ka vam spuso

  60. vra.vam pacalit

  61. rudolf leonard a zis:

    Bolnav la 24 de ani

    Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

    Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.

  62. se cunoaste ca nu este interes pentru acesata comuna.1km de asfal=1 casa

  63. deocamdata a zis:

    Veneticule dute/n mata de unde ai venit lasa oamenii in pace nui mai fura can condru, ca nu ai fakut nimik pentru amaratii astia.
    Numai dupa muieri umbli altceva nu stii si tu si ceauseasca.
    Dute su creste copkilul lui pavel ca tu nu ai fost in stare a umblat muierea ta pe maul kanalului si prin padure pela tioganoaia si so f cu cine o aupcat. iati stricata si pleaca veneticule
    Ce ai tu putoare in comuna asta, numai curve si jigodii ca tine

  64. iti esteciuda ma unflatue ca la ata nu afost ipotetule

  65. iti esteciuda ma unflatue ca la ata nu afost ipotetule

  66. votatima pe mine ca VA FAC TOATE DRUMURILE SI O ASOCIATIE AGRICOLA CARE VA AVEA CATE UN REPREZETANT DIN FIECARE SAT VOI CREA 80 LOCURI DE MUCA IN COMUNA

  67. URA??????????????? URA?????????????

  68. DEMISIA DOMNULE PRIMAR AI VINDUT IZLAZU HO HO DOMNUL;E VIDETI FEMEIA

  69. mai nu stiu ce sa mai zic dupa ce am vazut comentariile de mai sus.. toate rele si la locul lor…….. o comuna in care mi-e rusine ca m-am nascut , mi-e rusine sa ii raspund cuiva la bacau sau la moinesti cand ma intreaba de unde sunt. in majoritatea cazurilor am zis ca sunt din Tescani……. cat despre drumuri asta e . oricum patronii de la microbuzele Bacau-Strugari , Moinesti-Strugari sunt innebuniti de aceasta situatie ca si-au stricat Microbuzele in aceasta ”GROAPA” in care locuim noi ”AMARATII JUDETULUI” . Cei tineri (cati mai suntem) trebuie sa ne luam talpasita din acest sat fiecare unde il v-a indrepta d-zeu… CINSTE LA AUTORITATI SI GANDITI-VA LA DUMNEZEU SI LA OAMENII AMARATI DIN COMUNA STRUGARI , FIINDCA FURTUL ESTE UN PACAT GRAV………..!!!

  70. UN DRAC ADVENTIST a zis:

    PAULUS II DRACU CEL CU COARNE IN STRUGARI. EL TAIE SI SPANZURA SI IN PADURE SI IN PRIMARIE. IL DUCE DE NAS PE ROTARIU CUM VREA P_ _ A LUI . FITA-R MOACA A DRACULUI DE POCAIT( KRE NU MAI ESTI) K LEAI INTINS PE TOATE PE ACOLO PORCULE. MAI II O SATANA MIRCEA GAVRILA KRE NU FACE NIK ACOLO E PUS DE UMPLUTURA.. SUNTETI CEI MAI HOTI SI CEI MAI PERVERSI DE PE PLANETA INPREUNA CU TOT PARTIDUL VOSTRU DE HOTI PSD, FUCK YOU GEOANA^^^^^^^^^^

  71. UN DRAC ADVENTIST a zis:

    PAULUS II DRACU CEL CU COARNE IN STRUGARI. EL TAIE SI SPANZURA SI IN PADURE SI IN PRIMARIE. IL DUCE DE NAS PE ROTARIU CUM VREA P_ _ A LUI . FITA-R MOACA A DRACULUI DE POCAIT( KRE NU MAI ESTI) K LEAI INTINS PE TOATE PE ACOLO PORCULE. MAI II O SATANA MIRCEA GAVRILA KRE NU FACE NIK ACOLO E PUS DE UMPLUTURA.. SUNTETI CEI MAI HOTI SI CEI MAI PERVERSI DE PE PLANETA INPREUNA CU TOT PARTIDUL VOSTRU DE HOTI PSD, FUCK YOU GEOANA^^^^^^^^^^

  72. PD-L-PSD=PRM a zis:

    Lasati oamenii in pace, puneti osul la munca, nu mai criticati, toti vorbiti si da-ti sfaturi dar daca a-ti fi in locul lor a-ti face la fel.Se vede ca nu sunteti intelectuali, nici macar nu aveti studiile medii si nici vorba de educatie.Din ceea ce a-ti scris denota ca aveti probleme personale cu domnul primar si da-ti dovada de lasitate, sa nu spun prostie.Problemele personale se discuta fata in fata, nu trebuie sa le afle intrega tara.

  73. PESTISORUL DE AUR a zis:

    Ionut imi pare tare rau ca plangi patronii de pe microbuze, dar recomanda-le drumul asfraltat Moisoaia-Iaz-Barzulesti care l-au asfaltat in campania electorala sau daca nu fa o cerere la primar sa faca heliport sau aeroport pentru curse ceartar Barateni-Strugari-Moinesti/Bacau si cu escala la Tescani unde nu iti este rusine si nu plangi.Nu te mai supara baiatule ca rusinea cea mare o poarta cei care mananca peste proaspat la balta lui Husan si roaga padurarul sa vanda uscaturile mai ieftin.

  74. UN MICROBIST a zis:

    Pentru cei care au facut istoricul comunei Strugari si lauda doua persoane de vaza din comuna adik Rusu si Lovin,pe Rusu nu il cunosc dar despre Lovin va pot spune sigur ca este nascut pe data de 11.02.1982 in Piatra Neamt sau poate exista alt lovin castigat de Becali la poker.

  75. is de rahat drumurile domnle nu putem merge nici cu caruta drumurile cand se fac ? pe la iaz ca sau masurat tot si trebuiau sa se faca

  76. rusine sa va fie domnule primat bagati poliati care nu fac nimic a zis:

    prind copi care is inregula cu scuterele si vreoiau sa le dea amenda rusine nu avem ce face asta este…………

  77. rusine sa va fie domnule primat bagati poliati care nu fac nimic a zis:

    iau pus pe doi copii saracii nu mai puteau sa impinga cam 10 km scutere si nu mai puteau de spate unu avea pproblema cu apendicita si era sa moara pe drum cand se indreptau spe casa copii aveau varste intre 15 si 16 ani ….. si sunt niste copii buni care ne mai ajuta prin sat nu sunt vorbiti de rau….. va rog frumos domnule primar luati atitudine cu politisti

  78. Domnule primar puneti 10 bascule de balastru una la 1 km si treceti 30 si makar nu imprastiati calumea.Rusine sa va fie la toti consilieri!

  79. ne facem de ras tara…….

  80. nu avem ce face deocamdata doar primarul… daca vrea sa ne ajute unpik nu mult

  81. Domnule primar am si eu o rugaminte faceti mai multe scoli,ca sa invatam cu totii sa scriem corect romaneste!! E GRELE SI E MULTE!!! Nu mai barfiti oameni buni ca va bate Dumnezeu,sunteti ca niste babe socate.RUSINE!!!Pana acum de ce nu ati cerut drumuri asfaltate si alimente gratuite pentru ca nu ati avut internet?

  82. este o cumuna vai de capu ei!cate s au promis dar nu s a facut nimik.

  83. pestisorule de aur … esti din com strugari???

  84. Sa promis sosea de la strugari pana la enechesti de la 1 ocombrie dar tot nu s au apucat!

  85. mai nu stiu ce sa mai zic dupa ce am vazut comentariile de mai sus.. toate rele si la locul lor…….. o comuna in care mi-e rusine ca m-am nascut , mi-e rusine sa ii raspund cuiva la bacau sau la moinesti cand ma intreaba de unde sunt. in majoritatea cazurilor am zis ca sunt din Tescani……. cat despre drumuri asta e . oricum patronii de la microbuzele Bacau-Strugari , Moinesti-Strugari sunt innebuniti de aceasta situatie ca si-au stricat Microbuzele in aceasta ”GROAPA” in care locuim noi ”AMARATII JUDETULUI” . Cei tineri (cati mai suntem) trebuie sa ne luam talpasita din acest sat fiecare unde il v-a indrepta d-zeu… CINSTE LA AUTORITATI SI GANDITI-VA LA DUMNEZEU SI LA OAMENII AMARATI DIN COMUNA STRUGARI , FIINDCA FURTUL ESTE UN PACAT GRAV………..!!!

  86. Sa promis sosea de la strugari pana la enechesti de la 1 ocombrie dar tot nu s au apucat!

  87. unii dintre dvs. ar trebui sa mai ,,viziteze” școala…………!!!!.
    Nu sunt din Strugari, dar constat cu stupoare că sunteți slab pregatiți(să fiu plastic).
    În cansecință, aveți comuna pe care o meritați.

  88. <<<<<<<<<>>>>> >>> P.S. – NU TE LEGA DE CONSATENII MEI K MA APRIND.!!!

  89. SLAB PREGATITI DAR STIU SA NAVIGHEZE PE NET-SI ASTA E O PREGATIRE NU ???

  90. Este o cumuna frumoasa dar drumurile astea sunt o problema foarte mare speram sa se faca cv

  91. apridete coosstattinee

  92. ca osa te arzi frumosule

  93. Mai opriti cioroiu asta de consilier ca taie toate padurile la iaz.

  94. eiii ma ard pe naiba..oricum o sa plec din strugari si ma pis pe botul autoritatilor .mi-e ciuda de bietii oameni batrani care vor ramane dusi de nas in continuare de mafia comunista………. offffffff

  95. venetiku asta nu aude ce doreste lumea si nici ce se scrie. Porcu dracului de V ENETIC. A venit cu traista goala cu coaiele in mana si a facut avere furand. Are totul la dispozitie boul asta care merge ca un tampit. Sa plece ca so gassi vre-un om de-al comunei care sa fie in locul lui. Dar oamenii sunt proisti ca l-au ales pe boul asta coltos. Jigodia dracului. Fura si el si curva lui RADA si a lui GICU pavel, cresate boul rahatul altuia.

  96. Multi frustrati are aceasta comuna!
    Daca nu sunt oameni capabili sa conduca comuna, normal ca a-ti adus unul de pe alte meleaguri sa va administreze ,,averea incomensurabila” pe care o detine-ti.
    Si Carol I a fost adus pentru acelasi lucru si a facut treaba buna.
    Poate aveti si voi noroc cu primarul actual.
    Am inteles ca in urma cu o luna, in comuna Strugari s-a nascut un copil care urmeaza sa fie viitorul primar.
    Asteptati sa mai creasca si ve-ti avea un primar de-al vostru.
    Pana atunci, datii cu biberonul.
    SUCCES!!!!!!!!!!!!

  97. Vedeti ca este urmas tot de-al actualului primar!
    Traditia se duce mai departe, nu?

  98. SOIMUL PATRIEI a zis:

    Mos Cracun vino mai fuga
    Sa ne vezi cum chefuim
    Cu faina n alba-ntruna
    Si cu zahar ne indulcim
    Pe primar il acceptam
    Pe Geoana nu-l votam
    Vlad e tare ca dulau
    Nu e prost nici natarau
    A pus mana pe comuna
    Dar si pe o zana buna
    Are hotii langa el:
    Pe Sorin si Ciprian,
    Paulusul nazdravan
    Pe masina este scris
    Ca primarul a decis
    Ca Rusu sa stea in cale
    Sa hoteasca si mai tare
    De la deal pana la vale.

  99. hahahahahaha-bine ba hai cu capra ahahahahaha a zis:

    Mos Cracun vino mai fuga
    Sa ne vezi cum chefuim
    Cu faina n alba-ntruna
    Si cu zahar ne indulcim
    Pe primar il acceptam
    Pe Geoana nu-l votam
    Vlad e tare ca dulau
    Nu e prost nici natarau
    A pus mana pe comuna
    Dar si pe o zana buna
    Are hotii langa el:
    Pe Sorin si Ciprian,
    Paulusul nazdravan
    Pe masina este scris
    Ca primarul a decis
    Ca Rusu sa stea in cale
    Sa hoteasca si mai tare
    De la deal pana la vale.

  100. BRAVOI BAI CINE A COMPUS ASTA E BAIAT DE NOTA 10! NICI PE GEOANA , NICI PE BASE NICI PE NIMENI……………………….

  101. DORU FAINARU a zis:

    da am inteles e buna asta——– da vreau si eu nish faina si nish zahar,, dar si putin curent de sarbatori? VA MULTUMESC!

  102. cine a scris despre cioroi sa il pupe in fund
    .c i-a furat padurea lui mata?kre e problema voastra?mai vedeti-va d treaba s nu va mai uitati in curtea altuia.d c nu iti d-ai numele c ins asata,gogu?ai nevoie de lemne s nu ai padure?

  103. nu e glumit ce se intimpla vom sesiza autoitatile

  104. Ce mi se pare foarte ciudat este ca sunt foarte multe postari de la aceeasi adresa IP (pentru cine intelege ce vreau sa spun) si din cate stiu eu in Strugari nu este un internet cafe sau ceva asemanator unde oamenii sa posteze comentarii, sunt numai baruri si sunt destul de multe la cei 2 663 de locuitori in majoritate pensionari. Nu mie rusine ca sunt din strugari si nu mi-a fost niciodata, aici am crescut si voi veni cu placere de fiecare data. Nu pot sa imi imaginez pe cineva atat de frustrat incat sa posteze asa lucruri vulgare indiferent cine ar fi primar. Prosperitatea unei comune este data de lucuitorii ei nu de primar. Am prins si perioada Buraga, si perioada Ifrim si nu s-a intamplat nimic. Cand am facut eu scoala la Strugari era un grup sanitar infect si bancile erau antice. Acum arata atfel. chiar conteaza drumul mai mult decat celelante lucruri? Imi aduc aminte ca in clasa mea era un avizier vechi de pe timpul comunistilor pe care scria : „noi progresam odata cu tara”.
    Ghinionul nostru este ca nu s-au nascut mai multi de Rusu in Strugari pentru ca daca te lasi la mana statului sau a fondurilor europene ai de asteptat ca sa se schimbe ceva. Din fondurile europene intre 30 si 40% din fonduri se pierd pe drum de la UE pana la Bucuresti si asta o poate comfirma orice firma specializata pe accesarea fondurilor UE. Daca e cineva care are ceva de spus serios sa isi scrie numele si sa vorbeasca adegvat daca vrea sa fie luat in seama.

  105. da ! ai dreptate dorinel in privinta scolii a caminului si a primariei-e totul OK dar e nevoie si de un drum civilizat k sa ajungi la ele nu?
    P.S.! am auzit k la anu se asfalteaza strugari-enachesti!!! sa fie asa??? salut ast raspuns!

  106. in fiecare an inainte de alegeri ni se promit tot felul de lucruri: ca drumurile vor fi asfaltate, ca se va trage apa…………….totul e o minciuna!primarul nostru-respectabilul domn Rotariu trimite inainte de alegeri o masina de balastru k sa-i amageasca pe oameni iar la batrani le da cate doua pungi de zahar si una de faina k sa le ajunga pana la alegerile de peste patru ani…………..tot ce face este sa pacaleasca oamenii dar cand vine vorba de fapte…………pauza!

  107. de sarbatori suntem mereu aproape de casa

  108. nu are inportanta a zis:

    dar vreau sa zic ca este un dezastru in comuna nostra
    si vad cum trece ani si nu se face nimic
    sa le zicem ca au facut drumul la strugari dar nu au facut nimc asa sa fie
    domnul primar. azis ca face cva ccc??? n nustiu

  109. Drumul trebuia asfaltat din 1992 incoace, de atunci stiu eu ca este un contract de asfaltare… problema a ramas la cei care dau bani de la buget pentru asfaltare pentru ca primaria nu isi permite din bugetul local asa ceva. Asfalt nu va fi prea curand… oameni buni e criza, pe hartie sau chiar in relaitate tot criza este. pun pariu ca nu intereseaza pe nimeni cu putere decizionala mai mare decat a unu primar soarta unei comune de 2500 de locuitori. comuna gioseni ( am o matusa acolo) are peste 10000 de locuitori si nu au asfalt nici acuma si cumuna asta e la 15 km de bacau. Prin strugari nu trece nici un drum de tranzit ci pur si simplu ca sa ajungi in strugari trebuie sa te abati din drum, nu poti sa zici ca esti in scorteni si vrei sa te duci la sanduleni si o iei prin strugari. daca vrei sa faci asta poti sa o iei prin bosoteni ca tot acolo este. Strugariul asa va ramane mult timp deacum in colo indiferent cine va fi primar, doar daca se intampla cum s-a intaplat in comuna casin localitatea curita, undeva langa onesti unde si-a facut o vila casuneanu si omu si-a facut si asfalt pana acasa si uite asa localitatea aia are asfalt. sa speram ca se muta cineva cu bani si in strugari si atunci ppoate vom avea asfalt. credeti ca daca ar fi asfalt si apa curenta oamenii se vor ingramadi sa investeasca in strugari si sa isi deschida fabrici de confecii sau mai stiu eu ce si asfel localitatea sa prospere. chiar sa fie si drum eu unu nu stau in strugari sa muncesc unde… nicaieri, sa iau de la primarie ajutor social si sa ma laud ca stau in strugari… inainte oamenii lucrau in petrol si mergeau cu autobuzul la moinesti in fiecare zi, acuma petrolul s-a dus oamenii nu mai unde sa lucreze si oamenii se duc dupa locuri de munca nu asteapta ca sa vina ele la ei. sarbatori fericite si sper sa avem zapada anu asta chiar daca am cauciucuri proaste.

  110. imi plac comentariile tale dorinel, e totul ok . DAR RETINE CEVA : UN DRUM ASFALTAT DIN STRUGARI IN ENACHESTI VA EXISTA PANA LA SFARSITUL ANULUI 2010. GARANTEZ ASTA SI AM INCREDERE DEPLINA IN PRIMARUL ROTARIU PT. CA ESTE UN PRIMAR CARE SE LUPTA PENTRU COMUNA , ARE FONDURI SI LICITATII CASTIGATE. HAIDETI SA LASAM RAUL SI BARFELE LA O PARTE SI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SE VOR REALIZA TOATE

    P.S. SE AUDE CA SE FACE MANASTIRE !!! CUM AR FI SA PRIMIM PELERINI IN STRUGARI???

  111. domnule primar de ce nu puneti microbuze caci copii din sate nu pot ajunge pe vreme rea la scoala

  112. esti un mare mincinos

  113. Chiar nu vedeti ca se lupta pentru el si familia lui? Chiar credeti ca-l intereseaza comuna Strugari? Incercati sa nu mai fiti visatori.

  114. FIUL SATULUI a zis:

    daca nu se face nici drumul enachesti-strugari n-o sa mai am incredere in d-voastra!!!

  115. vad ca lumea crede ca totul depinde numai de primar si in jurul lui se invart toate oportunitatile de dezvoltare ale strugariului si el nu vrea sa le foloseasca. citez: „domnule primar de ce nu puneti microbuze caci copii din sate nu pot ajunge pe vreme rea la scoala?” inchei citatul. hai sa incepem cu cerinte de genul domnule primar dece nu faci sa ploua cand avem noi chef, dece nu faci sa treaca drumul bacau bucuresti prin strugari ca sa ne deschidem buticarii. ca sa raspund la intrebarea cu microbuzele pentru ca sunt documentat sunt 32 in judetul bacau. au fost 40 dintre care 8 sunt la reparatie. cand a ars scoala de la enachesti toti copii din scoala mergeau la alte scoli prin forte proprii. la noi e mai greu cu cei care vin de la rachitis… dar au trecut multe generatii si nu s-au plans atat de tare. inainte de a face niste afirmatii mai bine sa ne documentam ca sa nu parem rautaciosi. cat despre primar oricare ar fi el tata avea o vorba „raul cel mai mic”. mai sunt oameni in comuna probabil mai capabili dar aceea nu candideaza sau nu ii voteaza nimeni daca ar face lucrul asta.
    numai ganduri bune pentru toata lumea

  116. mai am un comentariu cam rautacios… o sa vedeti ce batalie o sa fie pe postul de secretar pentru ca va fi vacant in curand daca nu e deja aranjat pentru cineva care lucreaza tot in primarie din cate am auzit… pe surse cum spun jurnalistii :))

  117. Asa va trebuie, poate peste 2 ani voatati la fel. stati sa va fure veneticu cu tot cu mafalda lui asta care ia luat 300 euro fetei lui hanganu / fata lui jasca/ cica iar fi nora/ pentru a o baga in invatamant.

  118. vbncajhoijhnmm,

  119. da, ar mai trebui facut ceva in comuna asta, totul este bine cindse termina cu bine

  120. MAI NU MAI FITI ASA DE RAI . INTELEGETI K O SA SE FACA TOTUL DAR AVETI RABDARE DOAR SE VEDE K E CRIZA NU ,NUMAI IN STRUGARI CI IN INTREAGA TARA.

  121. o sa se faca pe dracu!

  122. pentru baieti smecheri de la cetatuia.... a zis:

    Exista un magazin in apropierea caminului cultural… vreau sa le transmit tuturor baietzilor macho ca s niste fetite proaste .. doar vorba e de ei ca in rest nu au cap .. doar bataturi in palma de la atatea _|_… ..

  123. Fernando De La Caransebes a zis:

    Eu nu sunt gay sa stie tot strugariul:))

  124. dpmnule politist luati atitudine pentru cei care merg fara permis prin pietricica si iaz . cu stima GIGI.

  125. BAI BULANGIULE NU VORBI CU MINE ASA K MA SUPERI TARE. NU;S PROST SUNT UN OM KRE TERMINA O FACULTATE NU UN CIOBAN DE LA OI CA TINE!!!,,,, SI MA BAG K MUSCA IN CURUL CALULUI PENTRU CA SUNT NASCUT IN STRUGARI SI AM TOT DREPTUL SA COMENTEZ AICI NU CA TOTI BORFASII CARE PAZESC OILE PRIN PADURI…. SI CARE MANCATI MASLINE D LA TARA!!!

  126. APROPO CATI MBPS ARE UN BERBEC IN COARNE???

  127. mortii matii de natarau ! prostanee ……………..

  128. mortii matii de natarau ! prostanee

  129. INCETEAZA CU ACESTE COMENTARII PENTRU K NU TE CUNOSC SI NU MA CUNOSTI SI FIECARE ARE PAREREA SA ASA K LAS-O BALTA SI NU MA MAI TOT FA PROST K NU NE-AM NASCUT ODATA . VEZI-TI DE TREABA TA T ROG MULT!!!

  130. f a ceva pentru satul iaz dai consilierului padure sa nu mai tae de la alti

  131. NELU PAVEL a zis:

    Buna ziua .ma baieti ăăă înţelegeţi că o să se facă totul sau nimic.am încredere în primar deplină si lam rugat sa vorbeasca cu CICIBUMBA sa ma lase sa revin la apartament.vam pupat dulce

  132. Nicoleta Baciu a zis:

    Melinte Tiberică my love! PRIMAR STRUGARI 2012=asfalt,gaze,,hotel+multe altele.votaţi PSD!

  133. Mai dragă mă trădezi.

  134. Nicoleta Baciu a zis:

    Eu am scris da ce-ai cu mine , ce nuti convine bai badanarule?

  135. Nicoleta Baciu a zis:

    si ceam pierdut asa de pretios? nu mais tii cand ma harjoneam cu popovici prin padure in fundoia? ahahahaa

  136. Sincer nu ma asteptam nici intr-o mie de ani sa faceti public toate aceste”rautati”daca pot sa le numesc asa,ar trebuii sa va ganditi innainte de toate ca toate aceste comentarii vor fii mici piedici in avansarea acestui proiect.Eu am bunicii in comuna strugari,si de mica tot aud discutii ca se vor face drumurile,deci din 2000 si pana in 2010 nu s-a facut nimic…credeti ca se va reusi ceva anul acesta?Mereu v-a fii pornita aceasta discutie,dar nu si incheiata…poate cand am sa ajung sa fiu bunica..dar nici atunci nu cred..;)lasati certurile la o parte si nu va mai bagati in viata intima a oamenilor..aici este cu totul alt subiect..nu de faina,zahar,ulei,femei,paduri,pamanturi sau altele..ca asa nicioadata nu faceti nimic..numai o sa va scoateti ochii..

  137. ionut>elena a zis:

    de curand suntem si noi locuitori ai com.strugari si numai bine k am aflat ca statul nu exista pentru noi,asta o stiam………….dar cum ne explicati????????? va multumim dl primar rotaru.

  138. ionut>elena a zis:

    asteptam un raspuns…………….

  139. bai nene o s-o termin o facultate!!! ce naiba esti asa ofticat ce-ti trebuie ??? te-am necajit cu ceva??? lasa comentariile k nu-ti si nu-mi folosesc la nimika!!! gata te rog !!! nu te mai lega de viata mea… te rog mult….

  140. dak mai comentezi ,,,, te injur pana la d-zeu!!!

  141. poi asa se scrie pe net , nu esti cumva vreun mosneag kre are net din 1923???

  142. hai sa nu ne mai intepam atat . mie asa mi s-a zis k se face drumul anul asta . daca -(cum vrei tu)- nu se asfalteaza nu o sa ma mai intereseze niciodata nimic!

  143. Unu din rachitiş a zis:

    Şi faşiţi mă băieţi? Am mâncat o pastramă di oaie şâ am beut un pahari di jin.îi fainâ viaţa la noi bă.

  144. bai fratilor,eu fac de doua ori pe saptamana drumul de la ,,Hanul lui Matei,,la Strugari si pot sa va spun ca este un drum de mare,,cacat,,!

  145. ma bucur de cadourile pe care le -ati facut de 8 martie la doamnele din primarie cu fonduri de la …….???????

  146. De ce nu mai comentati. S-ar parea ca in comuna voastra totul este bine si frumos iar laptele curge girla din tatele madamei RADA si a doamnei PAVEL. Asta DA femeie. Ia adus prostului un plod pe care s-l kreasca si care seamana ca doua picaturi de apa cu Smarandica.
    Ce sa mai vorbim, veselie mare.

  147. PASTE FERICIT!!!

  148. fug ma fugi ma

  149. ba fratilor nu mai vb aiurea o sa fie gata si drumul pana la sfarsitul anului 2010…………..uitativa si voi l scolile din comuna la caminul cultural l primarie…… e sel mai de trb primar! se stie de la fernando p sistem

  150. AM REVENIT !!! ASA SA FIE MIHAI ,SA TE AUDA D-ZEU! DAR SUNT SLABE SPERANTE! SA SPERAM! IN PRIVINTA CLADIRILOR E TOTUL K…………

  151. altceva nu aveti de comentat?vorbiti si voi ceva ce are legatura cu primaria,drumurile…nu vb de viata personala a oamenlor.nu m-i se pare ceva normal.cred ca nu aveti nici o ocupatie si intrati tot timpul pe net sa scrieti tot felul de tampenii.si tu asta(anonymous),dupa cat am observat esti suparat pe toata lumea.dl primar nu stiu ce a facut,ionut e prost si altele.dar stau si ma intreb,tu chiar esti asa de inteligent?cu ce te ocupi?habar nu am cine esti si nici nu ma intereseaza,dar nu e frumos din partea ta.in primul rand te injosesti tu prin limbajul care-l folosesti.ciao

  152. www si suzuky vroiam sa zic!

  153. Anonim a zis:

    d

  154. Un cetatean a zis:

    Oameni buni voi nu vedeti ca lucrurile se misca cat de cat in conditiile in care alte primarii nu au bani de salarii? Scolile caminul cultural, biblioteca, asfaltul, ILUMINATUL public, care nu exista acu cativa ani in urma, podurile si podetele care s au facut, balastarea drumului prin petricica, drumul Strugari-Floresti e arat periodic. De cand nu ati mai ramas INZAPEZITI?ati uitat cum era acum 5 ani!!!!!????Ati uitat cum era acum 3 ani!!!!!???? S-au facut locuri de joaca pentru copii!. Sunt depuse proiecte pt toate drumurile din comuna, proiect pt azil de batrani la Petricica, SI MULTE DE CARE NOI NU STIM. Drumu care o sa se faca si se fa face. USOR DE REMARCAT LUCRURI NEGATIVE. Cat despre unele discutii de pe acest forum……….RUSINE pt cei ce au un limbaj obscen, acesta rezulta din educatia primita.

  155. Anonim a zis:

    Limbajul lui Ionut Dospinescu(cred), este un limbaj demn de un om cu studii superioare!!!!!! Probabil ca asa se vb in mediul tau de viata. NU AM NIMIC PERSONAL CU TINE, dar ai bunul simt sa vb frumos. Oare mama ta te a invata asa? NU CRED!!!

  156. HAI K M-AM SATURAT DE COMENTARIILE DE AICI…….. NU MAI ZIC NIK!!! TOTI SUNTETI RAI!

  157. HAI LAS-O BALTA K M-AM SATURAT DE TINE SI DE PORCARIILE ASTEA DE COMENTARII. NICI MAKAR N-AI TUPEUL SA -TI DAI NUMELE, SI MAI COMENTEZI DEGEABA. LAS-O BALTA K NU TINE…………>>>>>>>>>>>>

  158. SI INCA CEVA .CHIAR DAK SE ASFALTEAZA SAU NU FIECARE ARE DREPTUL SA-SI DEA CU PAREREA NU VII TU ACUM CU AFIRMATIA ”PROST”PT CE AM COMENTAT EU.E PAREREA MEA. NU STIU CARE DIN NOI DOI FOLOSESTE UN LIMBAJ ADECVAT. MAI GANDESTE-TE INAINTE DE A COMENTA.

  159. buna!
    a-ti incetat cu jignirile?ionut,nu am inteles ce vroia-i sa zici prin asta,www si suzuky?comentati si voi ceva nou ce se mai intampla prin comuna.asa knd mai intru pe net mai aflu kte o
    noutate.ciao va urez o zi placuta in continuare

  160. buna!
    a-ti incetat cu jignirile?ionut,nu am inteles ce vroia-i sa zici prin asta,www si suzuky?comentati si voi ceva nou ce se mai intampla prin comuna.asa knd mai intru pe net mai aflu kte o noutate.ciao va urez o zi placuta in continuare

  161. s-au sters din comentarii! era mai sus raspunsul.

  162. Anonim a zis:

    Ionut stie tot ce misca:))

  163. pentru taranii cu internet la stana!!!! a zis:

    bai nu va mai legati de p*** mea k va f** pe toti in gura. ce dracu tot aveti cu mine. n-aveti altceva de facut decat sa scrieti aici? o sa sun la dracu asta de ziar sa inchida saitul….. draci de oameni ce sunteti pe pamant!

  164. Anonim a zis:

    :)) Nu stii tu sa f***, doar l**a stii sa faci…si multe multe bataturi.

  165. nicolae guta a zis:

    stai calm stiu sa si f** dar cel mai bine stiu sa dau o m**e groasa la astia anonimi intelegi?

  166. Un cetatean a zis:

    Frumos limbaj mai ai Ionut. Demn de un absolvent.

  167. Un cetatean a zis:

    ………..si cat s a chinuit sa intre la facultate….:)):)):))…..acolo ar fi trebuit sa inveti ceva da esti din ce in ce mai redus.

  168. am invatat destule .si da vrei sa stii nu m-am chinuit sa intru la facultate.
    oricine ai fi -si cred k esti gin comuna strugari te rog mult sa nu te mai legi de viata mea! k nu mi-ai dat de mancare s-au m-ai crescut!
    sa ne vedem fiecare de treaba lui.
    MS PT INTELEGERE!

  169. un cetean a zis:

    locu 3 din 3!!!!;)) nu are importanta asta numai ca nu se poate ca toti sa fie prosti si tu ala destept. Intelegi? atat timp cat nu ai un limbaj obscent, poti sa iti exprimi punctu de vedere cum vrei tu. cred ca pan la urma toi suntem tarai alti cu stana alti cu vaci alti cu porci…….nu te mai crede atat de superior……

  170. mda am inţeles! am muţi dusmani in satul asta , m-am saturat!!!

  171. SHOGUN a zis:

    in toate comentariile astea se tot baga in seama parvenitu de ionut. e o panarama de om caruia ii este greu sa dea si buna ziua. ce mare student e ca toata ziua e pe drum. prostia e direct proportionala la el.
    si legat de schimbari : mai intai ar trebui sa ne schimbam noi ca oameni si apoi sa cerem.

  172. SHOGUN a zis:

    are dreptate nu s-a chinuit sa intre la fac. a dat de vreo 5 ori bacu de rest ce sa mai spunem.

  173. parvenita e mata fraiere sau fraiera. esti cineva care ma cunosti.
    SA MA PUPI DIRECT IN FUND. OFTICAT SAU OFTICATA
    DEJA TE+AM CITIT SI STIU CINE ESTI. NEAM PROST FACUT GRAMADA!!!
    DA+TE DRACU DE MISOGIN
    SI NU MAI COMENTA K ITI BAG DE TOATE AICI POATE O SA TE SATURE DRACU DE COMM PE NET!!!

  174. si inca ceva buna ziua am dat intotdeauna si la prieteni si la dusmani.
    TOTUSI NU INTELEG CE AI TU CU MINE , N-O SA MAI INTRU SI N-O SA MAI COMENTEZ E BINE?
    VREU SA TERMIN ODATA PENTRU TOTDEAUNA SCANDALUL ASTA

  175. SHOGUN a zis:

    esti stresat? sau afectat de caldura?
    ce limbaj obscen pt un student. asa sunt oamenii frustrati ce sa-i faci.
    te ajuta cu ceva faptu ca ai scris cu majuscule? nu cred, tot acel caracter infect ai.
    pacat de tine. esti un produs al socetatii in care traim. nu e vina ta ca esti asa mai incearca sa citesti pote iti mai dezvolti vocabularul.(ma refer la carti nu reviste de desenat)

  176. SHOGUN a zis:

    daca toti am incerca sa facem ceva in comuna asta nu doar sa vorbim si sa dam vina pe altii poate in viitor o sa ne fie mai bine.
    am putea incepe cu lucruri marunte ca de exemplu gunoaiele pe care le aruncam peste tot. in cativa ani o sa mergem pe munti de gunoaie. pacat de frumusetea locului.
    atat timp cat noi nu suntem perfecti cum putem cere de la altii

  177. oricum fiecare e pe turta lui in ziua de azi! exista persoane care nu-i mai doare capul de propria familie si rude apropiate,unde sa mai vorbim de aspectul unei comune. ce sa inteleg prin a fi perfect? ce sa-i mai ceri unui batran de 80 de ani (70% din populatia comunei este imbatranita) hai s-o lasam balta te rog mult oricine ai fi si din cate se vad din cele scrise ma cunosti f. bine sa-mi dai pace si sa nu ne mai certam atat degeaba si in zadar!!!

  178. SHOGUN a zis:

    pai daca 80% e imbatranita de ce intra pe net si dau cu noroi? de ce nu isi vad de batranetile lor? eu vb de cei care acuza dar nu isi vad de problemele lor.
    E vremea sa ne apucam de facut ceva iar apoi sa criticam. sunt de acord cu critica atat timp cat e constructiva. dar sa nu faci nimic si sa critici e dezastruos.

  179. SHOGUN a zis:

    inteligenta e limitata … doar prostia e infinita.

  180. SHOGUN a zis:

    iar tu ionut daca ai coloana vertebrala nu mai il pupa in fund pe primar cu numele tau iar ca anonim il injuri. ce e asta ?
    stiu ca fol mai multe nume. stii tu cum e:” te-am citit” hieno.

  181. domnul meu intotdeauna ce am scris aici a fost cu numele meu !!! de ce nu poti intelege treaba asta? verifica te rog IP-UL si ai sa te convingi!!! NU AM NIMIC CU NIMENI , NICI CU TINE NICI CU PRIMAR SAU MAI ALES CU CINEVA ANONIM.
    ANONIMII ERAU DEJA CU COMENTARIII CAND AM INTRAT PRIMA OARA PE ACEST SITE: 30 SEPT 2009 DE CE NU MA LASI IN PACE? TE ROG MULT HAI SA INCETAM CA NU ARE ROST SA NE MAI CERTAM K ORICUM NU SE UITA NIMENI ……… ASA K LAS-O BALTA!

  182. termina casa la grigoreni

  183. Domnule primar face drumul si nu va mai plangeti e cel mai bun primar?

  184. domnu primar este cel mai bun

  185. Pentru unii oricat de mult s ar face ……nu conteaza…oricum nu ii intereseaza de ce se intampla

  186. anonymus a zis:

    si se si asfalteaza…nu spune nimeni nimic? Ionut? aghiuta? nemo? didi? deocamdata? traian ? andrei?si toti voi restu…………va spun eu ..pt voi era mai bine sa nu se faca nimic si sa spuneti ca primaru nu a facut nimic. voi sunteti mintile care ucid aceasta comuna, plini de ura si de rautate……stiu ce o sa spuneti:ca trebuia sa faca santu mai adanc , ca trebuia sa se lateasca mai mult , ca nu mi a facu sant, ca de ce nu il face mai repede si voi nu sunteti instare decat sa comentati…….jegosilor, cati din voi si au curatat santurile sau le au refacut sa nu mai duca apa toata piatra de pe drum?????cati din voi ati ajutat la imprastierea unei masin de balastru??? Parca numai primaru circula pe drum. cand a vrut sa traga gaz, ca doar ne trece conducta prin comuna nu s au strans destule semnaturi. dc? este mai usor sa furi o caruta de lemne decat sa pletesti gazu nu? Marea majoritate a comunei strugari este compusa din oameni gospodari cu bun simt si cu frica lui D-zeu. Dar suntei voi o mica parte, care ne faceti comuna de ras. rusine sa va fie

  187. am revenit fara sa vreau pe acest site si m-am convins de rautatea voastra sau chiar a ta domnule care tot ai ceva cu mine de foarte mult timp. In primul rand eu nu sunt un JEGOS cum spui tu acolo, apoi invata sa scrii romaneste si la urma urmei uita-te la comm de mai sus cand am zis ca va fi drum asfaltat in strugari.INTELEGE CA NU AM NIMIC CU D-L PRIMAR DIMPOTRIVA IL STIMEZ SI IL FELICIT PENTRU CEEA CE FACE , si cred-ma ca doar asfaltul ma intereseza , oricum nu-ti baga nimeni in traista.
    SPER CA M-AI INTELES ORICINE AI FI!!!!!!

  188. anonymus a zis:

    Nu am nimic personal cu tine Ionut, sau cu restu, ceea ce ma deranjeaza e ca toti de pe acest sit sunteti tineri, si improscati cu noroi in comuna Strugari, ca nu se face ca nu se drege, si daca e sa vb de commenturile …sa stii ca m am uitat la toate commenturile pe care le ai dat, si cu numele tau si sub alt nume, si ceea ce rezulta e ca esti un om cu 2 fete. Cat despre primaru actual stie toata lumea cat de mult il simpatizezi……pe Melinte, asa ca te rog sa adopti o pozitie concreta in acest sens si sa te duci sa il pupi in fund pe Melinte. Cred ca am folosit cuvantul jegos corect, a si sa stii o treaba :daca iesia PDL la Strugari adio drum asfaltat…da nu e nimic las ca a iesit in tara PDL si face prapad acuma, si asta datorita sustinatorilor ca tine Ionut. iti respect optiunea politica, fii mandru ca ai votat PDL si nu mai fi pupincurist, oricum se stie cat de mult il” simpatizezi” pe actual primar.

  189. dragul meu in primul rand te rog frumos sa nu-mi mai zici jegos , in al-2 -lea rand tot ce e comentat e cu numele ionut, park am mai zis sa verifici ip-ul (BINEINTELES DACA STII CE INSEAMNA)!!! si in al 3-lea rand eu nu pup in fund pe nimeni, am tinut cu melinte k am avut o ruda in lista lui de consilieri.am luat teapa, iar in ceea ce priveste ALEGERILE PT PRESEDINTE DIN 2009 CREDE-MA K AM FOST ACOLO K SA IAU UN BAN AMARAT SI ORICE AFURISIT DE PARTID TE OBLIGA SA FACI PRESTATII SI CAMPANIE ELECTORALA. stiu k toti imi poarta pica si ura dar cu ce sunt eu vinovat???
    MACAR DE AI AVEA BUN SIMT SA ZICI CINE ESTI……….

    P.S. NU TE MAI LEGA DE ASFALTARE K O SA SE FACA K DOAR NU TRECE PE LA POARTA TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  190. Dorinel a zis:

    S-A FACUT ASFALT!!!!! Am trait sa o vad si pe asta… pcata ca nu e pana la mine la poarta :)) glumesc. e perfect si atat.
    vreau daca imi permiteti sa schimbam subiectul… ce parere aveti despre functionarii din primarie?
    eu am o problema cu dna. petcu. am venit intr-o vineri de la bacau ca sa imi platesc impozitu si era 13:50, mai erau 10 minute pana se termina timpul regulamentar si ea era in birou, deci nu m-am intalnit cu ea pe drum ca sa fie nevoita sa se intoarca la birou ca sa imi incaseze banii. Culmea VORBEA PE MESSENGER:))
    Dupa ce m-am rugat de ea aproape 20 de minute, initial am crezut ca glumeste cand a zis ca ea nu imi incaseaza banii pentru ca si-a terminat ziua de munca, mi-am iesit din minti si am vrut sa plec da m-a intors de la usa cu o replica de genu „hai daca tot ai venit sa vedem cat ai de platit”. Si chiar daca era trecut de ora 14 si o gaseam in birou nu era normal ca sa imi incaseze banii pe impozit doar asta e si scopul ei acolo. Daca ma duceam sa cer bani mai ziceam.

  191. Dorinel a zis:

    Abia astept sa vad noua generatie de functionari publici din primarie in actiune
    Am mai platit odata o amenda de circulatie si dupa cateva luni a zis ca la ea nu am platit nimic. Dupa ce am cautat prin toate actele am gasit chitanta, i-am dus-o si dupa alte cateva luni iar imi zice ca am de platit o amenda. de fapt era aceeasi amenda da a perdut chitanta. norocul meu a fost ca nu i-am dat chitanta originala ci i-am spus sa isi faca o copie la aia originala si ea sa pastreze copia.
    poate a uitat copia la chitanta in xerox :))). asta ar fi culmea si asa se uita la calculatoru ala ca la o nava spatiala.

  192. Dorinel a zis:

    Deci terminam cu atacurile la persoana, vorbim despre comuna, despre ce se intampla in ea si despre cei care o conduc.
    as vrea sa vad comentarii si de la cei din iaz, petricica, rachitis, cetatuia,, nadisa, nasoiesti.
    cred ca cei care administreaza site-ul asta se amuza pe seama comentariilor de mai sus (alea cu atacuri la persoana si cu jigniri care nu-si au rostul) de asta nici nu l-au inchis pana acum.

  193. sunt fata lu tata a zis:

    doamne ce oameni…de ce nu vedeti si lucrurile bune care se fac…credeti k dak sp numai lucrurile rele vezi doamne ii strici reputatia lu ,,X” vrajeala!ganditiva la acele lucruri bune..cum k a moderinaz caminul cultural….sa asfaltat centrul..sau pus ghene de gunoi…sh multe altele care pt unii nici nu stiu k exista…vedetiva de treaba voastra sh nu mai pupati lumea in fund…dak nu va convine schimbativa domiciliu…:))..k persoane ca voi nu cred k au ce cauta intr-o comuna ca strugari!va fac cu mana :-h la cei care ii pupa in fund pe cei din conducere sh nu numai!HALAL LOCALNICI! sunt mandra/mandru k sunt consatean/a a comunei strugari…

  194. :)))

  195. anonimus bebe a zis:

    fa fatuca lu tata care esti tu intai invata sa scrii romaneste, si dupa aia leaga-te de ceilalti.nu schimb domiciliul la cererea ta ,daca nu-ti convine du-te dracului si te omoara….FATA LU TATA—

  196. Va informam ca in terment de 10 zile site-ul va fi sters.

  197. OPERATOR@SITE a zis:

    bai strugarenilor,ce-aţi paţit de nu mai comentati? V-aţi speriat k inchidem sait-ul sau s-a fakut asfaltul si v-aţi calmat?

  198. NICOLETA BACIU a zis:

    Vă salută dna baciu, doamna cre da c papagalu f t are si bârfeste p tătiîn strgari.ce pui mei s.a fact asfalt.traiasc PSD,partidu meu drag,cel d hoti si d perversi,haita d hoti consilierii.ciao darling daniel @*

  199. Vergina "măi taci" a zis:

    Ciao vecina ce f draga teai bagat la comentari pe internet? Am int ernet d la bufet, are 50 d megabiti la sfert,seara merge f greu pe 4 cărări,iar dimineata îşi ia demaraj in talpile goale va pupa a voastra gina-mars catea in p…a mea.MĂI TACI!

  200. Vergina Fainaru a zis:

    Ciao vecina ce f draga teai bagat la comentari pe internet? Am int ernet d la bufet, are 50 d megabiti la sfert,seara merge f greu pe 4 cărări,iar dimineata îşi ia demaraj in talpile goale va pupa a voastra gina-mars catea in p…a mea.MĂI TACI! BYE BYE

  201. au murit carcotasii din preafrumoasa comuna STRUGARI

  202. :))au epuizat subiectele

  203. gonzales?????? a zis:

    ba baeti e vedetiva de melinte al vostru bine ati auzi DOMNUL PRIMAR VASILE ROTARIU nea asfaltat ve ciuda ca PSD e cel mai bun partid VEDETIVA DE MELINTE

  204. gonzales?????? a zis:

    kre mai e si ala?????????? gonzales????????

  205. Cu vanzarea lemnelor din padurea celor disparuti dintre cei vii si cei care nu sunt in sat …cam cat castiga domnul CONSILIER din satul iaz comuna strugari din aceasta afacere…… CU RESPECT *GOGU*

Adauga un comentariu

*