Fotbal: Inter şi-a luat revanşa în faţa Romei

Campioana Italiei, Internazionale Milano, s-a răzbunat pe AS Roma după ce echipa lui Totti a oprit şirul de meciuri fără înfrângere al interiştilor din sezonul trecut cu un 3-1 pe San Siro.

De această dată, Inter a pus capăt şirului de meciuri fără înfrângere al romanilor cu un succes şi mai categoric, 4-1, obţinut chiar pe stadionul Olimpico din capitala Italiei.

Totuşi, Roma a jucat în 10 încă din minutul 28 când francezul Ludovic Giuly a fost eliminat direct, iar Zlatan Ibrahimovici a deschis scorul din penaltiul rezultat ca urmare a infracţiunii comise de jucătorul venit de la FC Barcelona.

Pentru Inter au mai punctat trei sud-americani, Hernan Crespo, Julio Ricardo Cruz şi Ivan Cordoba, în timp ce golul de onoare al Romei a fost reuşit de Simone Perrotta care a punctat pentru 1-1, rezultat care s-a menţinut însă numai două minute.

OaspeÅ£ii au făcut legea ÅŸi în meciul Livorno – Fiorentina, echipa lui Adrian Mutu, neconcovat pentru acest meci, impunându-se cu 3-0, goluri Osvaldo, de două ori, ÅŸi Santana.

Adauga un comentariu

*