Se circula pe podul metalic peste Bistrita

Ambitia primarului Stavarache de a inaugura un pod nou peste Bistrita a dat roade. De astazi se va da in folosinta podul metalic provizoriu. Despre podul darimat de „capacitatea” constructorilor nicio vorba. Mai mult, de vreo doua luni nu se mai lucreaza deloc la refacerea acestuia.
Viceprimarul Constantin Scripat a anuntat in cadrul sedintei Consiliului Local ca “daca vremea ne va permite, podul metalic provizoriu va fi dat in folosinta simbata, fiind in curs de finalizare turnarea covorului asfaltic”. Guvernul a alocat din fondurile de urgenta 60 de miliarde de lei pentru realizarea podului provizoriu, dupa incidentul cu macaraua cazuta in riu. Solutia podului metalic a presupus cheltuirea a 35 de miliarde, suma inca nefacturata, pentru varianta podului din tuburi situat in amonte Primaria decontand constructorului 10 miliarde. “Avand in vedere ca podul metalic este proiectat pentru a suporta deschiderea portilor barajului in caz de necesitate, realizarea podului a presupus cheltuieli suplimentare, la acestea adaugand si structura metalica”, a mai explicat Scripat. Ramine insa neclar cind si cum vor fi reluate lucrarile la podul principal, darimat de incompetenta constructorilor dar si de ambitia prosteasca a primarului care a fortat refacerea doar din dorinta de a poza electoral in fata bacauanilor.

Comentarii

  1. CATI BANI A COSTAT VELEITARISMUL SI CINE VA PLATI EFECTELE LUI.SCRIPAT CREDE CA DACA NE SPUNE CA A FOST ALOCATA O SUMA DE LA GUVERN O SA-I FACEM O STATUIE LUI MOTORICEANU LA CAPRA PODULUI????
    PAI ASTIANU SUNT TOT BANI PUBLICI.DAR BANII MUNICIPALITATII CARE AU FOST CHELTUITI PENTRU
    REPARAREA GRESELII,PE AIA CINE-I PUNE LA LOC????

  2. au inceput ELOGIILE PUPINFUNDISTILOR LUI STAVARACHE in fituica ZIARUL DE BACAU pe care
    l-a cumparat recent ca nu-i ajungea ala facut cu banii publici.

Adauga un comentariu

*