Nu există supravieţuitori în cazul avionului prăbuşit în munţii Căpăţanii

Toate cele trei persoane care se aflau la bordul avionului prăbuşit în muntii Căpăţinii au decedat. Conform declaraţiei şefului echipei de cercetare Iulius Pătraşcu este vorba despre doi bărbati şi o femeie.

O echipă de jandarmi a ajuns la faţa locului şi a luat măsuri pentru asigurarea zonei. La locul prăbuşirii este aşteptată şi o echipă de descarcerare a cărei misiune este să scoată trupurile celor trei dintre fiarele contorsionate.

„Am găsit rămăşiÅ£ele avionului ÅŸi 3 persoane între fiarele contorsionate. Nu există indicii că există supravietuitori. Este vorba despre doi bărbaÅ£i ÅŸi o femeie. Din informaÅ£iile pe care le avem se pare că este vorba despre doi cetăţeni austrieci. Despre a treia nu se ÅŸtie încă nimic. Am luat măsuri de asigurare a zonei astfel încat atunci cand echipele speciale vor începe căutarile să nu aibă probleme”, a precizat Pătrascu.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în această după-amiază în apropiere de Horezu. Cutia neagră a aparatului nu au fost gasită încă.

Adauga un comentariu

*