Fotbal: Jiul Petroşani a produs prima surpriză din Cupa României

Formaţia Jiul Petroşani s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana la fotbal după ce a trecut cu 3-2 de Farul Constanţa deşi echipa din Valea Jiului era considerată out-sideră.

Farul a condus cu 2-0 în deplasare, goluri Pătraşcu şi Chigou, însă Jiul a redus din diferenţă prin Apetrei în minutul 32 şi a dat lovitura pe final, atunci când Tismănaru a reuşit o dublă, calificând echipa din Liga a doua mai departe.

Finalista ediţiei precedente, Politehnica Timişoara, s-a calificat şi ea în optimile de finală ale Cupei României Timişoreana după ce a trecut cu 3-0 în deplasare de Prefab Modelu, goluri Abiodun, Rusic şi Gigel Bucur.

Antrenorul Duşan Uhrin jr. a folosit practic echipa a doua în meciul cu Prefab Modelu deşi în formula de joc au apărut jucători precum Sorin Rădoi, McKain, Dancia, Shroj, Aliuţă sau Andrei Cristea.

A treia formaţie calificată marţi în optimile de finală ale Cupei României a fost Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa lui Viorel Hizo impunându-se cu 3-1 în deplasarea de la Drobeta Turnu Severin.

Ayza, Golban şi Schumacher, au dus scorul la 3-0 pentru nemţeni, în timp ce Mutinho a marcat golul de onoare al gazdelor în final, din penalty.

Adauga un comentariu

*