Zombii au ”ucis” boxoffice-ul nord-american

Zombii din ultima parte a seriei ‘Resident Evil’ au fost suficient de însufleÅ£iÅ£i pentru a cuceri boxoffice-ul nord-american, filmul ‘Resident Evil: Extinction’ – cu Milla Jovovich în rolul principal în această peliculă bazată pe un joc video de mare succes – plasându-se pe prima poziÅ£ie în topul încasărilor la sfârÅŸitul săptămânii trecute cu 24 de milioane de dolari, informează luni Associated Press recepÅ£ionată de Rompres.

mila.jpgAcesta a fors cel mai bun debut al unui film din seria ”Resident Evil”, întrecând ‘Resident Evil: Apocalypse’ (2004) ce a înregistrat încasări de 23 de milioane de dolari. Studiourile Sony au lăsat să se înÅ£eleagă că ar mai putea fi realizate ÅŸi alte pelicule ”Resident Evil”, deÅŸi ”Resident Evil: Extinction” a fost prezentat drept ultimul film din serie.

Filmul ‘Good Luck Chuck’ al studiourilor Lionsgate, o comedie romantică cu Jessica Alba ÅŸi Dane Cook despre un bărbat cu ghinion în găsirea iubirii adevărate, a debutat pe locul doi în topul boxoffice cu încasări de 14 milioane de dolari, în pofida numeroaselor critici nefavorabile primite din partea experÅ£ilor de film.

DeÅ£inătorul primului loc în boxoffice de săptămâna trecută, drama ‘The Brave One’ a studiourilor Warner Bros., a coborât până pe locul trei cu încasări de 7,4 milioane de dolari, ajungând la 25,1 milioane de dolari de la lansare.

Pe poziÅ£ia a patra în topul încasărilor s-a situat filmul ”3:10 to Yuma” cu încasări de 6,35 milioane de dolari, iar pe cinci se află la debut filmul ‘Eastern Promises’ (5,7 milioane de dolari) cu Viggo Mortensen ÅŸi Naomi Watts într-o dramă a cărei acÅ£iune se petrece în rândul mafioÅ£ilor ruÅŸi de la Londra.ROMPRES

Adauga un comentariu

*