Turneul de polo de la Bratislava: România învinge Grecia şi va juca finala

Naţionala de polo a României s-a calificat în finala turneului de la Bratislava, criteriu de calificare la JO Beijing 2008, după ce a învins Grecia în semifinale cu scorul de 14-13 (3-2, 2-3, 5-6, 4-2).

Meciul a fost unul extraordinar de echilibrat, niciuna dintre echipe neavând un avantaj mai mare de un gol până în final. România şi Grecia au fost pe rând la conducerea scorului, formaţia lui Vlad Hagiu reuşind să marcheze trei goluri consecutiv pe final de joc, într-un moment în care elenii conduceau cu 12-11.

Golurile noastre au fost marcate de Cosmin Radu, George Georgescu – câte 3 goluri, Andrei Iosep, BuÅŸilă – câte 2 goluri, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu, Edi Andrei, Kalman Kadar – câte un gol. Pentru Grecia au marcat Schizas, Theorodopoulos, Ntoskas – 3 goluri, Fountoulis, G. Afroudakis, Ch. Afroudakis, Mylonakis – câte un gol.

ÃŽn finală, România va întâlni învingătoarea din cealaltă semifinală, Muntenegru – Rusia. Câştigătoarea turneului se va califica la Jocurile Olimpice. ROMPRES

Adauga un comentariu

*