Cum arată Angelina Jolie goală-goluţă în noul ei film

Cu siguranţă lui Brad Pitt nu-i va pica prea bine să o vadă pe Angelina în noul ei film. Jolie a renunţat cu totul la haine în rolul pe care îl interpretează în producţia „Beowulf”.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Cinefilii o pot admira pe Angelina, alias mama monstrului Grendel, în toată splendoarea ei. Într-o scenă, vedeta hollywoodiană iese dintr-un lac în costumul Evei. Strălucirea trupului ei unduitor este asigurată de uleiuri aurii, care îi „împodobesc” formele, relatează Daily Mail.

Filmul este inspirat de mitologia anglo-saxonă şi a fost apreciat de către publicaţia Los Angeles Times drept „un basm foarte violent, cu vădite tente sexuale”.

Angelina este în formă maximă şi la o privire mai atentă se poate observa că formele corpului ei au devenit mai voluptuoase, în ciuda drasticei pierderi în greutate din ultimul timp. Oare s-a îngrăşat, sau i-a fost „retuşat” trupul cu ajutorul computerului?

Răspunsul va fi greu de aflat. Cert este că filmul se anunţă o adevărată lovitură în lumea cinematografiei, avându-i în distribuţie şi pe actorii Ray Winston şi Anthony Hopkins. (Antena 3)

Adauga un comentariu

*