Premiera cu fantome la Teatrul de Animatie Bacau

„… o noua piesa plina de farmec, mister, umor si romantism”, asa ne este recomandata ultima productie a Teatrului de Animatie Bacau.

„Stafia familiei Canterville”, adaptare dupa un text al lui Oscar Wilde, ii are in distributie pe actorii Sorina Moian, Cristi Bratu, Alice Volbea, Andreea Sandu, Mirela Murafa si Liliana Isbanda, condusi de regizorul Marius Rogojinschi, in decorurile lui Gelu Rasca.

Premiera voine la bacauanii mari si mici duminica, 9 septembrie, la ora 11.00. Ideea spectacolului este de mare actualitate in zilele noastre, intr-o societate hiperpragmatica: neputinta si… nedorinta de a mai crede ca miracolele pot fi posibile, miracole legate de stafii, copilarie si povesti.

Tristetea stafiei batranului Lord Canterville, care este catalogat drept „trendy” de catre o familie de americani, in loc sa strneasca sperieturi zdravene, ne duce cu gandul la exploatarea fara scrupule a traditiilor, din superficialitate si pentru bani. Un ras sanatos al spectatorilor va avea mereu in penumbra zambetul usor trist, ecou al dorului de vremurile de altadata cand, nu-i asa, fantomele ne bagau in sperieti.

Adauga un comentariu

*