A murita baiatul doctorului Nafornita

Implicat pe 16 august intr-un cumplit accident rutier, Alex, fiul doctorului Nafornita de la SJU, a decedat la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Reamintim ca pe 16 august Alex a pierdut controlul autoturismului Ford focus si s-a izbit violent de un stilp, dupa care a ricosat intr-o cladire. Politistii au pus accidentul pe seama vitezei foarte mari, martori oculari sustinind ca autoturismul era implicat intr-o cursa ilegala. Soferul a ajuns la spital in coma, alti doi pasageri din masina suferind rani grave. Culmea, de garda in acea dimineata era chiar tatal soferului.

Comentarii

  1. dumnezeu sa-l ierte!

  2. am si eu o intrebare, e chiar adevarat ? chiar vreau sa stiu pentru ca il cunosteam ( era q mine coleg la facultate si nimeni nu mai stie nimic de el 😐 )

  3. da.. chiar s-a dus

  4. imi pare nespus de rau pentru baiat dar mai ales pentru parinti lui.dumnezeu sal ierte si sa le dea putere parintilor.

  5. dobos_daniel a zis:

    sunt baiatul care era in masina cu alexandru…tin sa va spun pentru ultima oara ca nu era o cursa ilegala.. va rog frumos sa nu mai comentati daca nu stiti adevarul.. DUMNEZEUL SA IL ODIHNEASCA IN PACE..imi lipseste Alex

Adauga un comentariu

*