Traian Băsescu va fi operat la glanda tiroidă

Preşedintele Traian Băsescu ajunge din nou pe masa de operaţie. Administraţia prezidenţială a anunţat că şeful statului are programată zilele următoare o intervenţie chirurgicală de rutină, la nivelul glandei tiroide. În comunicatul venit de la Cotroceni, se precizează că şeful statului îşi va respecta agenda programată pentru săptămâna în curs şi că preşedintele va fi operat de o echipă de medici români.

UPDATE: Dan Pereţianu, medic endocrinolog, a declarat pentru Antena 3 că adevărata problemă este diagnosticul. “Noi nu ştim ce boală are preşedintele, nu ştim diagnosticul. De obicei, tiroida se operează dacă există cancer de tiroidă. În rest, operaţia este foarte rară”.

Comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Valeriu Turcan, mai precizează că “este o operaţie obişnuită, iar preşedintele, în locul unui tratament îndelungat cu medicamente, a preferat să se recurgă la o intervenţie chirurgicală”.

Potrivit unor surse medicale, diagnosticul i-a fost pus acum o lună, când Traian Băsescu a fost la un control medical de rutină. Traian Băsescu are aproape 56 de ani.

Antena 3

Adauga un comentariu

*