Monica Columbeanu s-a săturat: „Nu este ţelul meu să rămân însărcinată!”

In momentul în care, prin vara lui 2005, Iri se cupla cu Moni, omul de afaceri avea probabil planul bine stabilit: nuntă, urmată de doi-trei-patru copii. Până la un punct, magnatului aveau să şi îi iasă socotelile. Însă, din păcate pentru el, băcăuanca a decis de curând să zică „stop”!

monica gaborLuată din câte se pare drept soţie născătoare, Monica ex-Gabor nu mai vrea să facă moştenitori. Cel puţin nu în viitorul apropiat, aşa cum îi cere soţul, dar şi părinţii acestuia. Studenta mărturiseşte că venirea pe lume a primului copil a fost un lucru minunat, dar care nu se va repeta prea curând. „Atunci eram foarte entuziasmaţi, având în vedere că era primul nostru copil şi mai ales pentru că naşterea a fost una extrem de uşoară. Acum ne-am dat seama că nu este nicio graba şi, dacă următorul bebeluş va veni pe lume peste doi ani, nu va fi nicio problemă”, a declarat Monica Columbeanu pentru cotidianul Gardianul.

Deşi vorbeşte la plural – „ne-am dat seama” – este oarecum limpede de înţeles părerea lui Iri despre această decizie a soţiei sale. Magnatul a spus în repetate rânduri că îşi doreşte un băiat, şi cât mai repede, astfel încât diferenţa de vârstă dintre copii să nu fie prea mare. Dar Moni are alte priorităţi: „Nu este ţelul meu să rămân însărcinată şi să nu vă închipuiţi că muncesc de zor la conceperea unuia. Momentan avem lucruri mai importante de făcut decât să rămân însărcinată”.

Ce anume ÅŸi care este „ţelul” în viaţă al tinerei neveste de miliardar – nu vom ÅŸti niciodată. Cert este însă un lucru: scopul lui Moni nu este nici acela de a fi gospodină. Nu de alta, dar studenta, acum emancipată, are planuri mult mai serioase pentru ea. De gătit ÅŸi de spălat să se ocupe servitorii. Din păcate pentru familia Columbeanu, aceÅŸtia sunt foarte greu de găsit. Moni ÅŸi Iri au avut ocazia să testeze doi filipinezi, care însă nu au trecut perioada de probă. „Au ajuns la noi trimiÅŸi de un prieten de familie. Noi eram în concediu ÅŸi i-a supravegheat Ovidiu. Se miÅŸcau încet, erau leneÅŸi, abia vorbeau engleza, era foarte dificil să comunicăm. Aproape că aÅŸteptau să le gătim noi”, a declarat Moni pentur cotidianul Click.

Cu toate acestea, Columbenii nu şi-au pierdut răbdarea. „Ne-am dori să găsim doi oameni de bună credinţă, cu putere de muncă şi care să fie dispuşi să locuiască permanent la noi. Domnul trebuie să aibă permis auto, iar doamna să se priceapă la gătit şi să se ocupe de menajul casei”, a explicat Moni cam ce ar vrea de la potenţialii servitori. Dacă aceştia îşi vor face apariţia la „conacul boieresc” din Izvorani, rămâne de văzut.

Antena 3

Adauga un comentariu

*