Gay si curve de oameni

Mare tam-tam prin tabloide ca Botezatu Catalin e gay. Sau, ma rog, bisexual. O convorbire cu un fost iubit este prezentata cuvant cu cuvant, de parca ar fi stenograma discutiilor de la Malta ori Yalta.

Alea care ne-au bagat, si pe urma ne-au scos din laba ursului de la Rasarit. Sa revenim la Botezatu si la orientarea lui sexuala. Cui ii pasa cu cine, ce si de cate ori face ce face omul in pat? Ce dracu’ cautam in chilotii omului? De fapt, altu-i locul de urmarit… Ma rog… Vrednicii vanatori de copulatii VIP dau in presa o chestie care, sa-mi fie cu iertare, este banala.

Doar pentru ca este vorba de doi barbati, unul cunoscut de multa lume, trebuie sa le intoarcem viata pe dos? Stau si ma gandesc: daca inregistrarea respectiva il avea ca personaj pe unul dintre puternicii zilei, tip tare, cu bani si relatii, ar mai fi publicat omuletii toata tarasenia? Ma indoiesc! Chiar daca ar fi fost vorba de ceva grav (coruptie, tradare, crima), si nu de optiunea sexuala, cred ca santajul ar fi fost calea aleasa de jalnicii… dezvaluitori.

Bietul Botezatu este o vedetuta de doi lei, la urma urmelor, si nu are cum sau cu ce sa impiedice improscarea sa cu noroi. Dar un politician „tare” sau un afacerist „scula” isi pot sterge usor urmele coruptiei, amantlacurilor, ilegalitatilor si celorlalte pacate omenesti, la urma urmelor.

Am cunoscut homosexuali si lesbiene, iar cei mai multi dintre ei mi-au lasat o impresie excelenta: educati, discreti, placuti si prietenosi ca oameni.

Am cunoscut si heterosexuali care erau niste curve de oameni, de-ti venea greata dupa ce vedeai de ce sunt in stare.

Si atunci, de ce nu se ocupa cacaciosii din presa de marile curve heterosexuale, si se leaga de niste bieti oameni care n-au alta vina decat ca sunt altfel dect majoritatea?

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. NU conteaza! a zis:

    Daca omului ai place sa o simta in gat,nara si cur…..bravo lui….tu ala care faci la fel ai curaju sa recunosti?

  2. e oribil tipul umbla pe la mare in fiecare vara si cauta baieti sa plateasca pt sex toata lumea stie

  3. mai bine ar pleca din romania sa se duca in olanda sau spania sa se futa acolo …..ca oricum se vede in tv ca se comparta ca o femeie

Adauga un comentariu

*