UTA-Poli Timisoara 2-3. Bucur reuseste primul hattrick stagional

Atacantul timisorenilor, Gigel Bucur a adus aproape de unul singur victoria lui Poli in derbiul vestului. Fostul golgheter al campionatului a inscris o tripla si s-a instalat in fruntea clasamentului marcatorilor pentru actualul sezon cu opt reusite in sase runde.

Dupa 12 minute, Poli conducea deja cu 2-0, Bucur deschizand scorul in minutul 4 cu un gol din sase metri la centrarea lui Mansour si l-a majorat cu un sut pe jos dupa o actiune personala.

Dupa primul gol, atacantul banatean si-a ridicat tricoul pentru a arata un altul, purtat sub echipament, pe care scria „Pentru Ionel Ganea”. Ganea, coechipierul sau de la Poli, a fost suspendat pentru 22 de etape de Comisia de Disciplina dupa agresarea unui arbitru.

UTA a redus din diferenta la jumatatea primei reprize, Todea inscriind dupa o iesire gresita a portarului banatean Marius Popa si a egalat imediat dupa pauza prin Baltoi, autorul unui sut pe jos, din mijlocul careului mare.

Gigel Bucur a inchis tabela in minutul 89 dupa un contraatac individual finalizat cu un sut plasat din careul aradean. Banatenii si-au trecut in cont si o bara, la executia lui Artiom Karamian din interiorul careului, in minutul 60.

Inaintea partidei au existat incidente intre membrii celor doua galerii. Sustinatorii aradenilor i-au asteptat in afara arenei pe timisoreni si i-au atacat cu pietre, acestia ripostand violent. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene si bastoane pentru a-i desparti, dar nu a efectuat nicio retinere. Din fericire, nu au existat raniti.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*