Rapid-U.Craiova 2-0. Giulestenii conduc in Liga Intai

Rapid a avut nevoie de un om in plus si de prima reusita in Romania a lui Cesinha pentru a se desprinde de o echipa care a avut in Mircea Bornescu cel mai bun jucator. Golul secund al tanarului Dobroiu, venit in minutele de prelungiri, a confirmat succesul care ii urca, cel putin provizoriu, pe giulesteni pe prima pozitie a clasamentului.

„Este o victorie muncita si ma bucur foarte mult pentru antrenorul Cristiano Bergodi. Ma bucur ca s-a format o linie de fund puternica, Sapunaru, Maftei, Marius Constanin, si Bozovici. Cred ca aceasta ar putea fi linia de fund a nationalei, cu exceptia lui Bozovici. Mi-a placut Dobroiu si ma bucur foarte mult pentru el. Bergodi a crezut foarte mult in el si ati vazut ce vana si ce spirit are.”
George Copos – patron Rapid

„Rezultatul este unul meritat. Noi cu putin noroc ne puteam agata de ceva, dar nu a fost sa fie. Rapid joaca la ora asta cel mai bun fotbal din Romania. Nu cred ca eliminarea lui Dananae a decis scorul final, asa a fost destinul acestui joc. Diferenta a facut-o un brazilian printr-o executie de exceptie.”
Ovidiu Stanga – antrenor U.Craiova

Rapid a dominat partida Cesinha, Maftei in doua randuri, Marius Constantin, Buga si Mazilu fiind de fiecare data blocati de Bornescu. La lovitura de cap a lui Constantin, Bornescu a fost ajutat si de transversala, mingea respinsa de portarul craiovean lovind bara.

De cealalta parte, oltenii au incercat iesiri firave pe contraatac, Costea si Dina fiind insa neinspirati in fata portii.

In minutul 77, Dananae a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, al doilea avertisment venind in urma unui hent.

Peste trei minute, brazilianul Cesinha, jucatorul meciului, a deschis scorul cu un sut din intoarcere, din interiorul careului mare, mingea strecurandu-se in plasa lui Bornescu. In prelungiri, Ionut Dobroiu a punctat si el in premiera pentru Rapid in urma unui contraatac.

Totusi, in minutul 86, Universitatea putea egala, dar sutul lui Costea a fost respins de Maftei din drumul spre poarta parasita de Coman.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*