Agresorii regizorului italian Tornatore sunt romani

Trei romani au fost arestati vineri la Roma, fiind acuzati ca l-au batut si jefuit pe regizorul italian Giuseppe Tornatore, relateaza AFP, citata de Realitatea TV. Este vorba despre doi barbati cu varste de 34 de ani si 32 de ani si un minor in varsta de 17 ani, iar incidentul s-a petrecut saptamana trecuta chiar in centrul Romei. Regizorul Italian declara atunci ca este posibil ca agresorii sa fie romani.

Cei trei romani l-au oprit pe regizor pe strada pentru a-i cere indicatii despre o anumita strada, insa dupa ce au primit informatiile au inceput sa-l loveasca. Regizorul a cazut si a suferit un traumatism cranian. Tornatore s-a trezit la spital, fara portofel, ceas si telefon mobil.

In prezent, doi dintre agresori se afla la inchisoarea Regina Coeli din Roma, iar baiatul in varsta de 17 ani a fost inchis intr-un centru de minori.

Regizorul Italian declarase inca de saptamana trecuta ca, luand in calcul accentul lor, este posibil ca acestia sa fie romani.

Giuseppe Tornatore este unul dintre cei mai cunoscuti regizori italieni de film, printre creatiile sale numarandu-se „Il Camorrista”, „The Star Maker” sau „Malena”. In 1989, el a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun film strain cu pelicula „Nuovo Cinema Paradiso”.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*