Marele câştigător la loto 6/49 a încasat un premiu net de pest 7,88 milioane euro

Marele câştigător la tragerea loto 6/49 a încasat un premiu net de 7.880.967 euro, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Loteriei Române, Liliana Ghervasuc.

Premiul a fost ridicat joi, la ora 13,00, iar biletul câştigător este acum în seiful Loteriei Române.

Potrivit preÅŸedintelui Loteriei Române, câştigătorul este un om obiÅŸnuit, din ‘pătura de mijloc’, are peste 30 de ani este căsătorit ÅŸi avea datorii la bănci.

De altfel, primul lucru pe care îl va face cu banii câştigaţi este să achite datoriile către bănci.

Răspunzând telefonic unor întrebări adresate de jurnalişti, câştigătorul, care a ţinut să nu-şi dezvăluie identitatea, a afirmat că premiul este prea mare pentru a lua o hotărâre rapidă despre ceea ce va face în continuare cu banii.

El a spus că a jucat duminica trecută niÅŸte numere ‘trăznite’ ÅŸi că este un jucător obiÅŸnuit la loterie, în care are mare încredere. Pe de altă parte, persoana care a încasat marele premiu a declarat că a fost dezamăgit de un anumit post de televiziune, care a făcut ‘circ’ pe tema tragerii loto 6/49.

Câştigătorul avea la dispoziţie un an pentru ridicarea premiului, potrivit legii, pentru a evita anularea biletului. Acesta a preferat să ridice banii imediat, pentru că ar fi pierdut 75 milioane lei vechi pentru fiecare zi de întârziere din dobânda potenţială pe care i-o poate oferi o bancă

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române la categoria I a sistemului de joc 6/49, în valoare de brută de 34,22 milioane lei (10,5 milioane euro), a fost câştigat duminică, 26 august, pe un bilet de 13,3 lei, jucat la Agenţia 040-10 din Călăraşi.ROMPRES

Adauga un comentariu

*