Mihaela Druică, candidatul PIN Bacau la europarlamentare

Cei 35 de candidaţi ai PIN şi-au început campania pentru accederea în Parlamentul European cu o deplasare la Bruxelles. Din delegatie, face parte si Mihaela Druică, reprezentantă a grupului de iniţiativă Bacău, prezentă, de altfel, pe listele PIN pentru europarlamentare.

Cei 35 de candidaţi ai PIN şi-au început campania pentru accederea în Parlamentul European cu o deplasare la Bruxelles.

Delegaţia PIN se va întâlni şi va purta discuţii cu europarlamentari din diferite comisii, comisari europeni, cu reprezentanţi ai administraţiei europene.

Mihaela Druica, alaturi de liderul PIN Cozmin Gusa

Mihaela Druica, alaturi de liderul PIN Cozmin Gusa

PreÅŸedintele PIN, Cozmin Guşă, a declarat că prin această vizită se urmăreÅŸte ‘alfabetizarea candidaÅ£ilor PIN cu realităţile Uniunii Europene, pentru ca aceÅŸtia să poată să ceară o reprezentare mai bună pentru România încercând, totodată, să-i aducă în faÅ£a realităţilor din România ÅŸi Europa”.

„Prin discuÅ£iile pe care le vom purta dorim să convingem că PIN nu ÅŸi-a propus să asiste pasiv la modul cum România este nedreptăţită zi de zi, ci urmăreÅŸte să pună probleme reale ÅŸi să semnaleze derapajele în Parlamentul European (PE)”, a spus liderul PIN.

ÃŽn context, Guşă a menÅ£ionat că sloganul de campanie al partidului, „ne batem pentru România”, exprimă „determinarea de a lupta pentru drepturile românilor în Parlamentul European”.

Delegatia PIN va vizita timp de patru zile instituţiile Parlamentului European şi vor discuta cu europarlamentari.

Din delegatie, face parte si Mihaela Druică, reprezentantă a grupului de iniţiativă Bacău, prezentă, de altfel, pe listele PIN pentru europarlamentare.

„Viitorii parlamentari care reprezintă România în forul legislativ european nu trebuie să facă în această instituţie un simplu act de prezenţă. Trebuie să se bată pentru drepturile românilor. Noi mergem la Bruxelles pentru a discuta cu europarlamentari străini despre adevăratele probleme ale românilor”, a declarat Mihaela Druică.

Timp de patru zile delegaţia PIN va avea întâlniri cu europarlamentari străini, cu Comisarul pentru dezvoltare regională Danuta Hubner, vor fi vizitate instituţiile Parlamentului European şi vor avea discuţii cu reprezentanţi ai presei străine

Această deplasare se face cu sprijinul Grupului Independent Democrat din Parlamentul European.

Lista de candidaţi a PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA are cea mai scăzută medie de vârstă, 34,4 ani, prezentată de vreun partid din Europa în istoria alegerilor europarlamentare.

Adauga un comentariu

*