Bacău – Paris Beauvais, o nouă destinaÅ£ie Blue Air

Din 15 decembrie 2007, compania Blue Air va pune la dispozitie o nouă rută, Bacău – Paris Beauvais – Bacău. Vor fi disponibile 2 curse săptămânale, în zilele de miercuri ÅŸi vineri. Acum puteÅ£i achiziÅ£iona bilete pentru aceasta nouă rută la preÅ£ul de 1 euro (locuri limitate la acest tarif)/ segment + taxe.

Blue Air invită toÅ£i băcăuanii să descopere capitala FranÅ£ei, Paris. Unul dintre cele mai frumoase oraÅŸe ale lumii – Parisul este un simbol care excelează în toate: istorie, cultură, viaţă de noapte, shopping, culori, forme arhitecturale, atmosferă pentru toate simÅ£urile ÅŸi toate gusturile. Monumente clasice, moderne, religioase sau laice, controversate, simbolice, de la Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, până la muzeul Louvre cu vestita Gioconda. Nu trebuie să plecaÅ£i din Paris fără a vă fi plimbat pe Champs-Elysees ÅŸi Montmartre.

Orarul de zbor va fi următorul:
16:30 Bacău – 18:45 Paris Beauvais
11:30 Paris Beauvais – 15:45 Bacău

Flota Blue Air este constituită din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile 300, 400 şi 500, cu capacităţi cuprinse între 123 şi 167 de locuri, iar echipajul Blue Air este format din piloţi experimentaţi cu peste 10.000 de ore de zbor şi însoţitori de bord calificaţi.

Biletele Blue Air pot fi cumpărate direct de pe site-ul web www.blueair.ro , prin call center (021 208 86 86), de la agenţiile proprii Blue Air din Bucureşti sau de la cele peste 1.000 de agenţii partenere din ţară şi din străinătate.

Adauga un comentariu

*