Ahmadinejad, un bucătar priceput…

Cunoscut în special pentru poziÅ£ia sa sfidătoare în privinÅ£a programului nuclear iranian, preÅŸedintele Mahmoud Ahmadinejad a dezvăluit marÅ£i că este un bucătar priceput care pregăteÅŸte mâncăruri ‘delicioase’ ÅŸi regretă că nu poate petrece mai mult timp acasă, relatează AFP.

Într-un interviu acordat televiziunii iraniene destinat să prezinte latura sa personală, Ahmadinejad nu a menţionat disputele Iranului cu Vestul, prezentându-se în schimb drept un soţ harnic care munceşte până târziu în noapte.

Ahmadinejad‘ÃŽnainte să devin preÅŸedinte, obiÅŸnuiam să fac cumpărăturile. Acum ajut uneori în bucătărie ÅŸi ÅŸtiu să pregătesc toate mâncărurile iraniene’, a declarat Ahmadinejad.

Rugat să ofere mai multe detalii, Ahmadinejad a continuat în stilul său caracteristic. ‘BineînÅ£eles, tot ce gătesc este delicios, întrebaÅ£i pe oricine a avut ocazia să mânânce! Åžtiu să fac toate supele ÅŸi tocanele iraniene’, a spus el.

Ahmadinejad a mai povestit că se duce adesea la birou la ora 05.30 şi că uneori nu pleacă acasă decât după miezul nopţii.

‘ObiÅŸnuiam să-mi vizitez des rudele, dar acum nu prea mai reuÅŸesc. ÃŽi văd doar când sunt toÅ£i în acelaÅŸi loc, dar îmi vizitez în mod regulat mama ÅŸi când mă duc la ea, ceilalÅ£i vin să mă vadă’, a explicat el.ROMPRES

Adauga un comentariu

*