Camilla va lipsi de la ceremonia religioasă în memoria prinţesei Diana

Soţia prinţului Charles, Camilla, a renunţat în cele din urmă să participe la ceremonia religioasă care marchează 10 ani de la decesul prinţesei Diana, relatează Associated Press, recepţionată de Rompres.

cam.jpgIniţial, ducesa de Cornwall a acceptat invitaţia făcută de prinţul Charles şi fiii săi, prinţii William şi Harry, de a asista la slujba programată vineri în capela cazarmei Wellington din Londra. Însă unele voci au considerat această prezenţă ca nepotrivită, dat fiind că prinţul de Wales şi Camilla Parker-Bowles aveau o relaţie pe când acesta era căsătorit cu Lady Di.

‘Sunt foarte emoÅ£ionată că am fost invitată de prinÅ£ii William ÅŸi Harry pentru a asista la această slujbă pentru mama lor, prinÅ£esa de Wales. Am acceptat invitaÅ£ia ÅŸi voiam să o onorez. Cu toate acestea, am sentimentul că prezenÅ£a mea ar putea deturna atenÅ£ia de la obiectivul acestei ocazii, care trebuie să fie concentrată pe viaÅ£a ÅŸi opera Dianei. Sunt recunoscătoare soÅ£ului mei ÅŸi prinÅ£ilor William ÅŸi Harry pentru că au aprobat decizia mea’, a indicat ducesa de Cornwall într-un comunicat.

Palatul Buckingham a indicat că regina Elisabeta a II-a a aprobat, de asemenea, această decizie.ROMPRES

Adauga un comentariu

*