Liga Campionilor: Probleme de organizare şi un jucător nou la Steaua înainte de returul cu Zaglebie

Anunţat cu surle şi trâmbiţe, sistemul modern de acces în incinta stadionului Steaua a cedat înainte de prima folosire, conducătorii clubului din Bulevardul Ghencea anunţând că a fost vorba de o problemă tehnică ce va fi redresată cât de curând posibil.

Până atunci însă, suporterii clubului Steaua care asistă la meciul cu Zaglebie Lubin din această seară vor întâmpina la intrările în stadion aceiaşi oameni de ordine care vor purcede la ruperea tichetelor achiziţionate cu buletinul de identitate pentru a se permite intrarea.

Mai mult, în încercarea de a diminua şansele apariţiei unor evenimente neplăcute, organizatorii nu permit intrarea pe stadion cu umbrele în ciuda faptului că sunt şanse ca până la ora meciului sau pe parcursul jocului să plouă.

Totuşi, din Bulevardul Ghencea vine şi o veste bună pentru clubul Steaua care este foarte aproape să-l aducă pe mijlocaşul Ovidiu Herea în condiţiile în care Rapidul a anunţat oficial că se retrage din lupta pentru jucător iar Dinamo a afirmat că s-a intrat pe fir doar pentru a creşte preţul lui Herea şi a obliga pe Steaua să plătească mai mulţi bani. Amos News

Adauga un comentariu

*