Justin Timberlake şi Beyonce conduc în topul nominalizărilor pentru MTV Video Music Awards

Justin Timberlake şi Beyonce conduc în topul nominalizărilor pentru Următoarea ediţie a MTV Video Music Awards cu câte şapte nominalizări fiecare, informeză Associated Press recepţionată miercuri de Rompres.

Piesa ‘Irreplaceable’ a lui Beyonce a fost nominalizată la cetegoria videoclipul anului, la concurenţă cu piesa ‘What Goes Around … Comes Around’ a lui Justin Timberlake care beneficiază ÅŸi de aportul profesionist al actriÅ£ei Scarlett Johansson. La aceaÅŸi categorie au mai fost nominalizaÅ£i Amy Winehouse cu piesa ‘Rehab’, Kanye West cu piesa ‘Stronger’, Rihanna cu ‘Umbrella’ ÅŸi Justice cu videoclipul piesei ‘D.A.N.C.E’.

Justin Timberlake a fost nominalizat ÅŸi la categoria cel mai bun solist al anului ÅŸi pentru cea mai bună colaborare muzicală pentru duetul său cu Timbaland pe melodia ‘Sexy Back’. AÅŸa cum era de aÅŸteptat Beyonce a fost ÅŸi ea nominalizată la categoria cea mai bună solistă a anului dar ÅŸi pentru colaborarea sa cu Shakira la piesa ‘Beautiful Liar’.

Kanye West s-a ales ÅŸi el cu cinci nominalizări la premiile VMA, printre care ÅŸi una pentru cel mai bun solist al anului. ‘Am venit aici să câştig, nu să pierd, însă e clar că anul acesta lupta pentru premii va fi foarte strânsă”, a comentat el.

Rihanna a primit ÅŸi ea cinci nominalizări, printre care ÅŸi cea pentru cea mai bună solistă a anului, dar ÅŸi pentru cel mai bun single cu hitul său ‘Umbrella’.

La categoria cel mai bun solist al anului au mai fost nominalizaţi Akon, T.I. şi Robin Thicke, iar la categoria cea mai bună solistă a anului au mai fost nominalizate Fergie şi Nelly Furtado.

Amy Winehouse, al cărei album ‘Back to Black’ a fost lansat ÅŸi în SUA, a fost nominalizată la categoria noilor soliÅŸti, alături de Lily Allen, Carrie Underwood, Gym Class Heroes ÅŸi Peter Bjorn & John.

La categoria dedicată trupelor au fost nominalizate Fall Out Boy, Gym Class Heroes, Linkin Park, Maroon 5 şi White Stripes.

Cea de-a 24-a ediÅ£ie anuală a MTV Video Music Awards va organizată la 9 septembrie la Las Vegas. Justin Timberlake va fi ”maestrul de ceremonii” al galei la care vor putea fi urmărite reprezentaÅ£ii live susÅ£inute de Kanye West, Fall Out Boy, Amy Winehouse, Chris Brown, Foo Fighters ÅŸi Rihanna.ROMPRES

Adauga un comentariu

*