Handbal: Oltchim Rm. Vâlcea a câştigat Supercupa României la handbal feminin

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rm. Vâlcea, a câştigat la pas finala Supercupei, 28-23 cu vicecampioana Rulmentul Braşov.

Început cu aproape 30 de minute întârziere, meciul dintre Oltchim şi Rulmentul a fost prefaţat chiar în incinta sălii de joc de un incident mai degrabă amuzant şi o ceartă teribilă între reprezentanţii celor două echipe din cauza faptului că Rulmentul dorea să treacă pe foaia de joc două handbaliste a căror transferuri nu erau 100 % perfectate.

În aşteptarea sosirii ultimelor documente ale jucătoarelor Simona Gogârlă şi rusoaica Spirova, Gheorghe Tadici şi Mariana Târcă s-au contrat extrem de dur însă până la urmă meciul s-a disputat cu cele două jucătoare pe teren şi din cauza intervenţiei patronului de la Oltchim care a fost de acord ca meciul să se joace.

Disputa, una extrem de echilibrată până în ultimul sfert de oră, a fost decisă pe final de plusul de experienţă colectivă avut de jucătoarele de la Oltchim, formaţie care s-a impus cu 28-23 după ce Rulmentul conducea cu 14-13 la pauză şi cu 20-17 în minutul 40. Amos News

Adauga un comentariu

*