Fotbal: Cicinho între Madrid, Roma şi Liverpool

Fundaşul brazilian Cicinho, considerat până nu de mult urmaşul lui Cafu la naţionala Cariocas, ar putea ajunge la AS Roma şi Liverpool deşi soţia lui ar vrea să rămână la Madrid.

Transferat la Real Madrid de la FC Sao Paolo în 2005, Cicinho nu a confirmat iar în această vară antrenorul german Bernd Schuster i-a transmis că nu reprezintă o variantă pentru Real, Sergio Ramos şi Michel Salgado fiind preferaţi pentru postul de fundaş dreapta.

Dat aproape sigur la AS Roma, Cicinho ar putea ajunge în cele din urmă la FC Liverpool, formaţie care este gata să ofere aproximativ 10 milioane de euro campioanei Spaniei şi un salariu stagional de 3 milioane de euro pentru fotbalist.

În ciuda perspectivelor de a pleca în Italia sau Anglia, Cicinho are probleme cu soţia sa care ar dori ca cei doi să rămână la Madrid pentru că aceasta pare a se fi acomodat foarte bine în capitala Spaniei.

Brazilianul Cicinho este un jucător de bandă dreapta de 27 de ani care a marcat 31 de goluri în 195 de meciuri jucate pentru Botafogo, Atletico Mineiro, FC Sao Paolo şi Real Madrid, şi un gol în 15 selecţii la naţionala Braziliei. Amos News

Adauga un comentariu

*