Braconieri prinsi la locul faptei

In urma unei sesizari primite la sediul Gruparii Mobile de Jandarmi, o patrula a identificat pe raul Siret, in dreptul localitatii Radomiresti, doua persoane care braconau cu ajutorul unor plase de pescuit.

Cele doua persoane au fost legitimate si identificate ca fiind Irinel D., de 26 de ani, din Radomiresti , fara antecedente penale, si Gheorghita O., de 28 de ani, din Margineni, fara antecedente penale. Acestia au introdus cu o seara in urmă plase de pescuit in apele raului Siret si au asteptat sa treaca noaptea pentru a recolta pestele prins.

Gheorghita O. a recunoscut in fata jandarmilor ca a ajuns pe raul Siret iîn dreptul fermei si au introdus in apă trei plase de pescuit monofilament in lungime de aproximativ 55 de metri fiecare. Au ramas pana dimineata iar in jurul orei 9.00 au strans cele trei plase pentru a recolta pestele, dar au fost surprinsi de jandarmi.

A fost intocmit dosar cu acte premergatoare sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

Adauga un comentariu

*