Un mort si trei raniti: Patru bacauani care veneau din Italia, accidentati la Suceava

Un bacauan a murit si alti trei sunt raniti grav dupa ce masina, cu care se intorceau din Italia, s-a lovit de un copac din cauza ca soferul a adormit la volan. Cei patru veneau sa-si petreaca la Bacau concediile. Bacauanul decedat avea numai 30 de ani.

Conform editiei electronice a cotidianului Monitorul de Suceava, maşina în care se aflau patru tineri, un autoturism marca „Lancia”, înmatriculată în Italia, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un pom. În urma impactului, şoferul autoturismului, un tânăr de numai 30 de ani, a decedat pe loc, iar alte trei persoane au suferit multiple leziuni.

Medicii de la ambulanţe nu au putut decât să constate decesul bărbatului aflat la volan, acesta prezentând leziuni foarte grave.

Cei patru se întorceau din Italia şi mergeau spre Bacău, localitatea lor de baştină. Din primele cercetări ale Poliţiei, dar şi din declaraţiile pasagerilor, s-ar părea că şoferul maşinii, pe nume Lucian Pomârlean, a adormit la volan, fiind obosit.

Soţia acestuia, Nicoleta Pomârlean, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la „Urgenţe” cu traumatism cranio – cerebral, traumatism cranio – facial, traumatism toracic şi multiple plăgi escoriate.

Alte două persoane, prieteni ai celor doi, Florin Lungu – 34 de ani şi Ioana Ciută – 23 de ani, au fost aduşi în stare de şoc, tânăra prezentând multiple leziuni la nivelul feţei şi capului şi necesitând de urgenţă consult ORL şi neurochirurgical.

Cei patru se întorceau din Italia, unde erau stabiliţi de trei ani de zile

Soţia decedatului a declarat că de trei ani de zile sunt stabiliţi în Italia şi că acum se întorceau acasă, la Bacău, unde urmau să îşi petreacă mare parte din concediu. Au ales o rută prin Suceava pe motiv că ar fi fost mai scurtă.

Femeia a spus că soţul său nu era băut, consumase doar nişte suc, însă era obosit din cauză că stătuse ore întregi la volan. Nicoleta Pomârlean a menţionat că soţul său a adormit la volan şi că de aceea autoturismul a intrat într-un pom de pe marginea şoselei.

„Vă rog să îmi spuneÅ£i, dacă ÅŸtiÅ£i ceva de soÅ£ul meu… Este în viaţă, are vreo ÅŸansă, trebuie să ÅŸtiu ce s-a întâmplat cu el”, acestea erau cuvintele pe care le adresa tânăra de 25 de ani celor ce intrau în salonul în care era cazată. Pentru a nu influenÅ£a negativ starea pacientei, cadrele de la UPU nu i-au spus acesteia de decesul soÅ£ului, anunÅ£ul urmând să fie făcut de una din rudele care aveau să sosească de la Bacău.

Adauga un comentariu

*