Matt Damon, cel mai profitabil actor de la Hollywood

Matt Damon este cea mai bună investiţie a Hollywood-ului, potrivit calculelor realizate de site-ul Forbes.com.

Pentru fiecare dolar cu care a fost plătit pentru ultimele trei roluri, Damon a adus înapoi 29 de dolari (21 de euro). Starul de 36 de ani din seria ‘Bourne’ s-a clasat astfel pe prima poziÅ£ie a unui clasament întocmit pe baza acestei formule.

Clasamentul, intitulat ‘Ultimate Star Payback’, conÅ£ine 22 de nume mari de la Hollywood ÅŸi a fost publicat luni.

Primele două filme din seria ‘Bourne’, ‘The Bourne Identity’ ÅŸi ‘The Bourne Supremacy’, inspirate de romanele lui Robert Ludlum, în care Matt Damon joacă rolul unui fost asasin, au obÅ£inut încasări estimate la 850 de milioane de dolari din vânzările de bilete ÅŸi de DVD-uri. Al treilea episod, ‘The Bourne Ultimatum’, lansat săptămâna trecută, a obÅ£inut până acum încasări de 70,2 milioane de dolari.

Brad Pitt ocupă poziţia a doua în acest clasament, cu un venit de 24 de dolari pentru fiecare dolar din salariul său, urmat la egalitate de Vince Vaughn şi Johnny Depp cu 21 de dolari.

Fosta soţie a lui Pitt, Jennifer Aniston, este cea mai profitabilă actriţă, cu 17 dolari. Actuala iubită a lui Pitt, Angelina Jolie, s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 15 dolari.

‘Cele mai mari vedete de la Hollywood nu sunt actorii care aduc cei mai mulÅ£i bani’, a comentat un responsabil al Forbes, Michael Ozanian.ROMPRES

Adauga un comentariu

*