Drumuri afectate din cauza ploilor

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, în urma ploilor căzute din abundenţă în judeţul Braşov, au fost afectate lucrările de consolidare efectuate pe DN73A Predeal-Râşnov, între kilometrii 4+400 metri şi 4+450 metri, fapt ce a dus la restricţionarea circulaţiei rutiere.

Conform datelor transmise de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, corpul drumului a fost distrus pe o lungime de aproximativ 6 m şi 1 m în profil transversal.

Pe sectorul afectat circulaţia se desfăşoară pe un singur fir şi este permisă numai pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone(inclusiv).

Traficul se poate desfăşura pe traseele:
Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 7,5tone: DN73 Râşnov – Braşov, DN1 Braşov – Predeal;

Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone:DN73 Râşnov – Braşov, DN1 Braşov – Predeal, cu precizarea că pe DN1 Braşov – Predeal circulaţia se poate desfăşura în conformitate cu prevederile Ordinului MTCT nr.2510/2006 de luni până vineri între orele 22.00-06.00, iar în intervalul orar 06.00-22.00 numai în baza autorizaţiei nominale de circulaţie.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnalizarea rutieră provizorie şi indicaţiile poliţiştilor prezenţi în zonele afectate. Restricţia va fi ridicată după terminarea lucrărilor de consolidare.

Adauga un comentariu

*