Un piteştean comercializează sicrie tricolore

Sicriul tricolor este ultima modă în domeniul serviciilor funerare din Piteşti. Un om de afaceri a decis să comercializeze sicrie tricolore după modelul americanilor care îşi îngroapă militarii morţi cu steagul Statelor Unite. Naţionalist convins, afaceristul oferă inclusiv panglică tricoloră celor care doresc să-şi îngroape morţii cu tricolorul pe capacul unui sicriu obişnuit, informează corespondentul AMOS News.

Cicerone Marinescu a fost până în urmă cu patru ani patronul unei firme de construcţii. Unul dintre colaboratori l-a păcălit cu o sumă mare de bani, iar firma a dat faliment. Bărbatul şi-a depus actele să emigreze în Canada şi aştepta ca dintr-un moment în altul să i se aprobe dosarul. La scurt timp, lui Cicerone Marinescu i-au murit două rude, iar două zile mai târziu a luat decizia de a-şi face o firmă de servicii funerare, sătul să alerge peste tot pentru cele necesare unei înmormântări.

Ideea comercializării sicrielor tricolore i-a venit piteşteanului de curând. Naţionalist convins, aşa cum autocaracterizează , Cicerone Marinescu a comandat unei firme din Bucureşti 20 de sicrie tricolore, din care deja a vândut unul familiei unui veteran de război.

Originalitatea patronului piteştean de pompe funebre nu s-a oprit la sicriele tricolore. El le oferă rudelor răposaţilor panglici tricolore pentru sicriele normale şi asigură chiar transportul răposaţilor. Cicerone Marinescu împreună cu echipa de la Dacia Renault a construit primul dric românesc. Este vorba despre un dric marca Dacia , care a fost realizat în producţie limitată de doar trei autovehicule.

Adauga un comentariu

*