PNL si PC fura protectia sociala de la PSD

Cu mai putin un an inainte de alegerile locale, s-a desfacut sacul pomenilor electorale. Din dorinta de a (re)intra n gratiile alegatorilor, partidele si alesii se intrec in a promite si arunca pe piata sume uriase.

Consilierii locali ai PSD din municipiul Bacau au initiat un proiect de hotarare prin care pensionarilor din municipiu urma sa li se acorde un ajutor trimestrial in produse alimentare.Luand la cunostinta de initiativa, liberalii si conservatorii, sustinuti de primarul Stavarache, si-au insusit-o si au prezentat-o drept creatie proprie.

pict0043.jpgPana la urma, semnatari au fost toti consilierii locali, iar pensionarii vor primi trimestrial bonuri valori in valoare de 30 de lei, cu care isi vor putea completa necesarul de alimente. Importanta perioadei urmatoare da frisoane si la nivel national, asa ca si Guvernul a dezlegat baierele pungii. Dupa ce a gasit banii pentru marirea pensiilor din legea propusa de PSD, liberalii lui Tariceanu se lafaie acum in sute de miliarde risipite cu darnicie.

In municipiul Bacau, Romeo Stavarache se lauda ca a primit deja peste 100 de miliarde de lei vechi pentru refacerea podului, spitalul municipal si investitii la CET. In nota obisnuita, primarul Bacaului nu a prezentat Consiliului Local cum se vor cheltui exact aceste sume. Si nici n-a fost intrebat. Si daca tot vin alegerile, importanta presei creste in ochii politicienilor.

Potrivit unor surse liberale, primarul Stavarache si un grup de apropiati sunt cumparatorii cotidianului „Ziarul de Bacau”, patronul Constantin Sosu declarandu-se satul de asemenea afacere.

In ultima sedinta a Consiliului Local, firma de salubrizare SOMA, patronata de Sosu, a primit, la cererea lui Stavarache, o suplimentare destul de importanta (si meritata) la fondurile primite pentru serviciile prestate. (N.B.)

Comentarii

  1. SA STITI DLOR ZIARISTI CA ,DISTINSII’DVS
    COLEGI DE LA ZIARUL DE BACAU AU PRIMIT ORDIN SA
    BLOCHEZE NTRAREA PE SIT ANUMITOR POSTATORI
    CARE AU CRITICAT POLITICA LUI STAVARACHE,
    POLITICA CARE A SUBMINAT SI CONTINUA SA
    INDEPARTEZE ELECTORATUL DE ADEVARATUL PRIMAR DE BACAU DUMITRU SECHELARIU.CARE ESTE DEMOCRATIA
    ACESTUI ZIAR?????

Adauga un comentariu

*