Liga I: Inca o teapa pentru Dinamo: PleÅŸan a semnat cu Steaua

După o jumătate de sezon petrecută la Dinamo şi în care nu a dat randamentul scontat, Mihăiţă Pleşan revine în Capitală dar de această dată la vicecampioana Steaua. Asta dupa ce dinamovistii se laudau zilele trecute ca-l vor transfera pe timisorean.

În căutarea unui mijlocaş cu profil de coordonator, Steaua a încercat mai multe variante, printre care Fabian Camus sau Vladan Ivic, însă în cele din urmă s-a oprit asupra lui Mihăiţă Pleşan, fotbalist considerat în urmă cu câţiva ani un posibil urmaş al lui Gică Hagi.

Ajuns la Dinamo la pachet cu mai mulţi jucători de la Universitatea Craiova, Pleşan nu a confirmat şi a fost cedat de asemenea în bloc, alături de Alexa sau Grigorie, la Politehnica Timişoara.

Luat în calcule de Gică Hagi pentru postul de coordonator la Steaua, Pleşan a reuşit în acest campionat un debut de sezon excelent iar clubul din Bulevardul Ghencea a făcut o ofertă de două milioane de euro, ofertă pe care Politehnica Timişoara nu a refuzat-o.

Astfel, pentru următoarele cinci sezoane, Pleşan va fi jucătorul Stelei, va evolua sub comanda celui pe care trebuia să îl înlocuiască la echipa naţională şi va juca alături de foşti colegi precum Ovidiu Petre, Gigel Coman sau Emeghara.

Pleşan va câştiga la Steaua aproape la fel de mulţi bani ca şi căpitanul Mirel Rădoi iar fostul decar al lui Poli a afirmat că a ales Steaua în special pentru şansa oferită de a evolua în grupele Ligii Campionilor.

Adauga un comentariu

*