Iri, sponsorul Cătălinei Ponor. Gimnasta, imaginea miliardarului

Gimnastica, spre deosebire de alte sporturi precum fotbalul, Formula 1 sau baschetul, nu aduce un venit deloc substanÅ£ial, în ciuda performanÅ£ei la cel mai înalt nivel. Cu atât mai mult în Å£ara noastră care, paradoxal, deÅŸi s-a bucurat mai tot timpul de gimnaste de top, nu le-a putut – a se citi „vrut” – premia cum se cuvine.

Acesta este şi cazul Cătălinei Ponor. Triplă campionă olimpică şi mondială, tânăra a decis de curând să-şi construiască o casă în Constanţa. Numai că, pentru îndeplinirea acestui vis, sportiva s-a văzut în deloc fericita situaţie de a fi nevoită să investească absolut toţi banii scoşi din gimnastică în construcţia imobilului.

În permanentă căutare de reclamă, fie ea pozitivă sau negativă, în ajutorul tinerei a sărit Irinel Columbeanu. Omul de afaceri din Izvorani s-a oferit să o sprijine pe Cătălina în vederea ridicării vilei. „Am vorbit atât cu dânsul, cât şi cu asociatul dumnealui, despre construcţia casei şi au fost de acord să ne ajute. Sprijinul venit din partea firmei domnului Columbeanu va consta în materiale de construcţii a căror valoare, din câte am înţeles, se ridică la aproape 100.000 euro”, a declarat mama campioanei, Carmen Ponor, pentru cotidianul Libertatea.

ÃŽn spatele gestului pe cât de surprinzător, pe atât de nobil – în aparenţă – al lui Irinel Columbeanu, stă însă cu totul altceva. ÃŽn schimbul respectivei sponsorizări, gimnasta va deveni imaginea firmei de construcÅ£ii deÅ£inută de miliardar. Åži nu pentru un an, doi. Ci chiar pentru totdeauna! Deh, cine zicea că Iri nu ÅŸtie să facă afaceri?!

Antena 3

Adauga un comentariu

*