Rapidul va evolua cu banderole negre in memoria lui Florian Pittis

Rapidul este in doliu – in meciul cu Gloria Bistrita (programat duminica, ora 20,00, in cadrul Ligii 1), jucatorii giulesteni vor purta banderole negre in amintirea lui Florian Pittis, unul dintre cei mai mari suporteri ai trupei alb-visinii. „Motu” Pittis a fost membru fondator al Clubului Aristocratic Rapid, asociatie care promoveaza spiritul Rapidului.

Clubul Aristocratic al Rapidului a organizat mai multe intilnirii cu investitorii de astazi ai echipei Rapid, in care le-au cerut sa pastreze spiritul adevarat al „Giulestiului”. Florian Pittis nu s-a despartit nicio clipa de insigna Rapidului, de culoarea visinie si a vorbit/cintat dragostea pentru aceasta echipa in orice imprejurare publica.

In ultimii ani, spectacolele de prezentare ale echipei de fotbal din Giulesti erau prezentate de Motu Pittis.

Site-ul oficial al clubului Rapid a publicat vestea cutremuratoare a disparitiei lui Florian Pittis, sub titlul: „Florian Pittis s-a dus linga Tinel Stanescu si celelalte legende ale Rapidului!”, amintind maxima personala a „Motului”: „Ma indoiesc, deci cuget. Cuget, deci exist. Exist, deci sunt rapidist!”

Florian Pittis a incetat din viata duminica, la virsta de 63 de ani, la Institutul Oncologic Fundeni, unde fusese internat din cauza unui cancer la prostata.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*