PNG-cd Bacau il acuza de inconstienta pe Stavarache

Filiala Bacau a Partidului Noua Generatie-crestin democrat a reactionat rapid si dur in fata celui mai grav eveniment produs in ultimii ani in municipiul Bacau. Ruperea podului peste raul Bistrita din cauza prabusirii unei automacarale ce efectua lucrari de reparatie a podului este considerata de liderii locali ai partidului drept un motiv necesar si suficient pentru ca primarul Stavarache sa-si scrie demisia.

Aurelian Chiscop, prim-vicepresedinte al organizatiei municipale, si Elena Haratau, secretarul organizatiei judetene, au desfiintat intr-o conferinta de presa modul in care administratia locala a gestionat aceasta problema.

„In repetate randuri, Romeo Stavarache a afirmat ca nu se va intrerupe circulatia pe podul de la Serbanesti. Chiar si pe site-ul Primariei exista transcrierea afirmatiei primarului din sedinta Consiliului Local din 30 martie, in care acesta afirma ca nu va fi izolat Cartierul Serbanesti. Mai mult, domnul Stavarache a laudat firma constructoare si solutia tehnica aleasa. Ce s-a intamplat am vazut, am fost la un pas de o catastrofa”, a punctat Aurelian Chiscop.

Si Elena Hatatau a lansat acuze grave la adresa Primariei, considerand ca este vorba de „inconstienta pentru a castiga simpatizanti la alegerile care vor veni prin neintreruperea circulatiei pe pod. Au fost vieti puse in pericol. Dar nu este singura inconstienta a primarului Stavarache. Pana cand se va continua asa?”.

Concluzia celor doi lideri PNG-cd a fost aceea ca o singura viata conteaza mai mult decat sase luni de ocolire, iar de siguranta noastra nu se poate ocupa cineva (Romeo Stavarache, n.n.) care spune ca pe podul Serbanesti se poate circula fara pericol iar apoi vine si afirma ca oricand podul se putea prabusi.

Comentarii

  1. P.N.G BACAU.IN PRIVINTA PRIMARULUI STAVARACHE AVETI DREPTATE SI SPECIFIC:
    SA PLATEASCA BANII ARUNCATI PE PRIMUL PROIECT
    PENTRU CA SUNT BANI PUBLICI LUATI DIN SUDOAREA
    CELOR CARE MAIMUNCESC SI A PENSIONARILOR DE CARE ISI BATE JOC GUVERNUL SI PARTIDUL DIN CARE FACE PARTE SI EL.

Adauga un comentariu

*