Liga I: Unirea Urziceni revine şi învinge pe Universitatea Cluj

Unirea Urziceni, una dintre formaţiile cu pretenţii din provincie, a debutat pe teren propriu în actualul sezon cu o victorie importantă, 3-2 cu Universitatea Cluj, după ce oaspeţii au condus cu 2-0 până spre finalul partidei.

Cu pretenţii de Cupa UEFA, mai ales după venirea lui Mihai Stoica, fostul manager din Ghencea, Unirea Urziceni a început prost meciul cu Universitatea Cluj şi după prima repriză tabela arăta un neverosimil 2-0 pentru nou-promovată, goluri Olah în minutul 29, reluare cu capul din apropiere, şi Goga în minutul 43, şut splendid, la vinclu, fără speranţe pentru veteranul Bogdan Stelea.

Partea a doua a adus însă o altă Unirea Urziceni, certaţi zdravăn la pauză de Dan Petrescu, Mara şi compania au evoluat cu o mult mai mare determinare iar acest lucru s-a simţit mai ales în ultimul sfert de oră când gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul şi chiar să obţină cele trei puncte.

Dănălache a deschis drumul în minutul 76 cu o reluare din apropiere, Bogdan Stancu a egalat în minutul 84 dintr-un penalty acordat după un fault al lui Park asupra lui Dănălache, iar când nimeni nu mai credea, în minutul 87, Dănălache, eroul meciului, realizează dubla şi aduce victoria gazdelor cu un şut la colţul lung. Amos News

Adauga un comentariu

*