Liga I: Coroian a stins lumina în Giuleşti

Obligaţi să obţină o victorie de moral în memoria celui care a fost Florian Pittiş, rapidiştii şi-au dezamăgit fanii obţinând doar un 2-2 pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

Fără Marius Măldărăşanu, accidentare de ultim moment, Rapidul a început într-o formulă aproape standard însă jocul giuleştenilor nu a mai fost la fel de exact ca în Supercupa cu Dinamo.

Mai mult, Cristiano Bergodi a fost trădat în jocul cu Gloria lui Sabău chiar de apărare, compartimentul pe care tehnicianul italian se baza cel mai mult.

Prima repriză a fost dominată de Rapid, Buga şi compania aflându-se mai mult în jumătatea de teren adversă însă giuleştenii au fructificat o singură şansă de gol avută, în minutul 26 când Buga a reluat superb, din prima, la colţ o centrare venită de pe dreapta, de la Săpunaru.

Partea a doua, mult mai disputată după ce elevii lui Neluţu Sabău au ieşit mai mult la joc, a fost una de zile de mari cu un Rapid care a amintit mult de cel din sezonul trecut.

Tilincă a egalat pentru Gloria în minutul 54, după un moment de visare al apărării rapidiste, Mazilu a făcut 2-1 pentru Rapid cu un sfert de oră înainte de final după o execuţie de atacant veritabil, însă, când nimeni nu mai credea, în ultimul minut de joc, Coroian profită de un nou moment de visare al apărării rapidiste care îi lasă mult prea mult timp la dispoziţie să-şi potrivească balonul pentru şut şi să egaleze cu o torpilă de la circa 20 de metri.

Rapid – Gloria BistriÅ£a s-a încheiat 2-2 ÅŸi în GiuleÅŸti reîncep problemele, suporterii apostrofând vehement evoluÅ£ia ÅŸi rezultatul obÅ£inut de formaÅ£ia lui Cristiano Bergodi.

Rapid BucureÅŸti – Gloria BistriÅ£a 2-2 (1-0).

Au marcat: Buga (26), Mazilu (75) – Tilincă (54), Coroian (90). CartonaÅŸe galbene: Coroian (63), Tilincă (82). CartonaÅŸe roÅŸii: .

Rapid: D. Coman – Săpunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovic – E. Dică, C. Lazăr (N. Grigore 67), Grigorie (R. Stancu 59) – Cesinha (Burdujan 63), Mazilu, Buga. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gloria: TătăruÅŸanu – Toma, Frăsinescu, Abrudan, Sepsi – Dumitra (Simao 86), Ragipovic, Coroian, R. Dobre (L. Turcu 30) – Tilincă, Ad. NalaÅ£i (Băd 78). Antrenor: Ovidiu Ioan Sabău.

Amos News

Adauga un comentariu

*