Liga I: Steaua a obţinut o nouă victorie la limită

Antrenată de un Gică Hagi cunoscut pentru profilul ofensiv avut ca jucător, Steaua a obţinut a treia victorie italiană consecutivă, 1-0 la Constanţa cu Farul lui Constantin Gache.

La aproximativ 72 de ore de la succesul repurtar la Lubin, cu Zaglebie, Steaua s-a deplasat la Constanţa pentru un nou meci în deplasare cu o echipă incomodă, FC Farul.

Cu Rufay, Bădoi şi Zaharia în primul unsprezece, trei schimbări faţă de meciul din Polonia, Steaua a evoluat economicos şi a obţinut o victorie maximă cu eforturi minime, 1-0.

După o primă repriză ştearsă, cele două formaţii s-au deschis mai mult şi în partea a doua jocul a devenit mai spectaculos dar ocaziile au fost în continuare foarte rar, la una dintre acestea Nicolae Dică, golgeterul Stelei, marcând singurul gol al meciului cu o deviere cu tibia din apropiere după o lovitură de colţ.

Farul s-a zbătut mult, a mizat pe un dispecer bun, William Gerlem, fotbalist de luat în seamă, dar balonul a ajuns destul de rar în faţa porţii adverse, la una din puţinele situaţii bune ale gazdelor, Voiculeţ şutând din prima, la colţul lung, puţin pe lângă poartă.

Farul – Steaua 0-1, rezultat final care l-a mulÅ£umit pe căpitanul oaspeÅ£ilor, Mirel Rădoi, cel care a pus jocul mai puÅ£in reuÅŸit al vicecampionilor pe seama oboselii acumulate după deplasarea din Polonia ÅŸi jocul de marÅ£i seara.

Partida a început cu o serie de momente încinse printre care şi unul în care au implicaţii suporterii Stelei, aceştia nereuşind să intre pe stadionul din Constanţa din cauza unor neînţelegeri privind plata biletelor respective, în această cauză speculându-se că fanii stelişti se aşteptau ca conducerea să le plătească intrarea la meci.

Farul ConstanÅ£a – Steaua BucureÅŸti 0-1 (0-0).

Au marcat: N. Dică (62). CartonaÅŸe galbene: Gheară (89) – Petre Marin (39). CartonaÅŸe roÅŸii: .

Farul: Vlas – Farmache, I. Barbu, Gheară, L. Florea – VoiculeÅ£, Todoran, Ben Teekloh (Băcilă 81), G. Mendy (OtvoÅŸ 64) – Nanu (Åžt. Ciobanu 46), William Gerlem. Antrenor: Constantin Gache.

Steaua: Rufay – Golansky (Bicfalvi 58), Dorin Goian, Rada (M. Croitoru 55), Petre Marin – Bădoi, Rădoi, Lovin, Nicoliţă – N. Dică, Zaharia (Ovidiu Petre 68). Antrenor: Gică Hagi.

Adauga un comentariu

*