Ursulescu aduce ‘Cantece pentru copii’ la Onesti

Casa de discuri din Onesti, “Electro Star”, va lansa un nou album din seria “Cantece pentru copii”, ajunsa la volumul 9. Lansarea va avea loc in cadrul unui mare spectacol, ce va fi prezentat de Octavian Ursulescu, manifestarea fiind programata pentru data de 4 august, cu incepere de la orele 18, la Hotelul Trotus din Onesti, in Salonul Alb.

Piesele incluse pe album sunt interpretate de copii din toate zonele tarii, iar micii artisti vor veni la Onesti pentru a-si prezenta melodiile de pe album, ei fiind insotiti de parinti, compozitori, textieri sau profesori de muzica. Printre interpretii care se regasesc pe cel de-al IX-lea album din seria “Cantece pentru copii” figureaza si copii din judetul Bacau, in special din municipiul Onesti, cum ar fi Cosmina Spanu sau Roberta Ionica. Aspecte din cadrul lansarii albumului vor fi difuzate la OTV si DDTV, in mai multe emisiuni, precum si la Radio Star Musik, post online care emite din Onesti.
Aproape toate albumele din seria “Cantece pentru copii” au fost lansate in cadrul unor mari spectacole prezentate de Octavian Ursulescu, in timp ce sonorizarea a fost asigurata de DJ Lili. Asa se va intampla si acum, cu volumul 9 al seriei, pentru care Octavian Ursulescu va veni din nou la Onesti.

Viitoarele vedete

Renumitul prezentator ne-a declarat ca, de fiecare data, vine cu placere la Onesti, un oras cu o puternica traditie muzicala. Octavian Ursulescu a apreciat si initiativa avuta de compozitorul onestean Eugen Ungureanu si Casa de discuri patronata de acesta, “Electro Star”, privind producerea seriei de albume “Cantece pentru copii”, care reprezinta o modalitate eficienta de a-i descoperi si promova pe micii interpreti talentati din toata tara, vedetele de maine ale muzicii romanesti.

Serii de succes

Interpretii inclusi in seria de albume “Cantece pentru copii” sunt fie colaboratori ai Casei de productie “Electro Star”, fie membri ai “Clubului Star Musik”, noua scoala a vedetelor din Romania, coordonata de la Onesti, de compozitorul Eugen Ungureanu. Membrii Clubului beneficiaza de anumite facilitati si sunt intens promovati de “Electro Star”, inclusiv la emisiunile de televiziune realizate de Eugen Ungureanu si la postul de radio online de la Onesti (Radio Star Musik), insa interpretii au si anumite obligatii, cum ar fi prezenta la manifestarile organizate Casa de discuri onesteana sau reprezentarea acesteia la anumite festivaluri nationale, sau chiar internationale.

De la Mamaia la Vatican

Strategia clubului s-a dovedit eficienta, permitand cucerirea unui mare numar de trofee, ultimul dintre acestea fiind marele premiu al festivalului “Mamaia copiilor”, castigat de Madalina Lefter, cu o piesa compusa de Eugen Ungureanu (“Acesta e harul meu”). Seria de albume “Cantece pentru copii” nu este singura produsa la Casa de discuri din Onesti; mai exista si altele, cum ar fi “Armonii de primavara” (sau “Martisoare muzicale”), ajunsa la volumul 5, dar si unele serii de albume pentru adulti, cum ar fi cea de muzica religioasa, interpretata de parintele Eugen Budau, din Bacau, distribuita nu numai in Romania, ci si in Germania, SUA sau Italia, ba chiar si la Vatican.

Florin TANASE

Comentarii

  1. o lume minunata

Adauga un comentariu

*