Programul funeraliilor PF Părinte Patriarh Teoctist

Funeraliile Prea Fericitului Părinte Patriarh Teoctist, care vor avea loc vineri, 3 august,la Catedrala patriarhală din Bucureşti,se vor desfăşură după următorul program:

ÃŽntre orele 07.00 – 08.30: slujba Sfintei Litturghii, oficiată de către PS Sebastian Ilfoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei BucureÅŸtilor, înconjurat de un sobor de preoÅ£i ÅŸi diaconi.

ÃŽntre orele 09.00 – 10.30: ÅŸedinÅ£a comemorativă a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în prezenÅ£a delegaÅ£iilor oficiale.

Între orele 11.00: slujba de înmormântare, oficiată de către membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, cu participarea reprezentanţilor Bisericilor Ortodoxe surori.

Comentarii

  1. UN OM PACALIT a zis:

    Brava domn nistor! Pai matale vorbesti de paie? Dupa ce dormisi in Parlament cat mos Craciun te-apucasi de judecati de valoare! Bre domn „secretar di stat” cate initiative parlamentare ati avut in cele spe’ mandate sau de cate ori v-am vazut la tribuna parlamentului? Ne veti motiva ca pe vremuri lucrati la „comisia SRI”, domne curat murdar. Cat despre banii care atrag in locul dumneavoastra nu m-as exprima, intai sa ne vedem paiul din ochi si apoi … spatiile altora fie el director la „APE” sau sau chiar secretar de stat. DECENTA = cuviincios; reverenÅ£ios (DEX), fac referire la acest termen pentru a nu va pune in dificultate cu un alt termen poate strain si anume MORAL = 1) Ansamblu de calităţi psihice ÅŸi spirituale ale unui om. 2) Stare de spirit, dispoziÅ£ie sufletească; tărie de caracter. Si uite asa pacaliti asteptam sa mancati „cascavalul” pentru a va putea vedea rosii in obrajori (daca ii aveti). Puterea unui lider consta si in aceea ca trebuie sa aiba curajul de a spune STOP, stiu ca e greu pentru un om cu o „inalta pregatire si experienta ca a dumneavoastra” dar Domne’ mai lasati locul si la cei care pot FACE ceva util nu trancaneala de doi bani. Sa va dea DUMNEZEU minte sa puteti spune STOP unei cariere politice pline de succes care a adus pacalitilor judetului Bacau „mari realizari”.

Adauga un comentariu

*