Pod prăbuşit peste Mississippi

Miercuri seara, un pod aflat în Minneapolis şi care traversa râul Mississippi s-a prăbuşit în jurul orei 6.05 seara, ora locală, producând numeroase victime şi daune.

Podul reprezenta o parte dintr-o autostradă cu patru benzi şi se presupune conform primelor informaţii că acesta s-a prăbuşit din cauza structurii, incidentul survenind într-un moment în care autostrada înregistra un trafic important deşi nu era deschisă în totalitate.

Aproximativ 50 de maşini au plonjat în apă printre bucăţi imense de beton şi nu se cunoaşte exact numărul victimelor însă martori oculari au declarat pentru CNN că au văzut mai mulţi oameni care se aflau în apă şi încercau să se salveze aflându-se pe bucăţi de pod căzute şi, de asemenea, că pe pod se află şi un autobuz plin cu şcolari, mai mulţi dintre aceştia fiind răniţi în accident deşi autobuzul nu s-a aflat în zona în care podul s-a surpat.

Forţelor de ordine au intervenit rapid cu şase bărci pentru salvarea celor aflaţi în apă şi la faţa locului erau aşteptate mai mult de 12 ambulanţe pentru a prelua răniţi în timp ce pompierii încercau să stingă un incendiu pornit din cauza teribilului accident.

Adauga un comentariu

*