Patru tineri morţi într-un accident rutier produs în apropiere de Mangalia

Patru tineri au murit, joi dimineaţa, la intrarea în Mangalia, după ce au intrat cu autoturismul într-un microbuz de călători care circula din sens opus, informează corespondentul ROMPRES.

Şoferul şi doi pasageri aflaţi în microbuz au suferit diferite traumatisme şi au fost spitalizaţi.

Timp de aproximativ 45 de minute, traficul rutier pe DN 39 ConstanÅ£a – Mangalia a fost blocat în zonă, iar circulaÅ£ia a fost deviată pe o rută ocolitoare, prin staÅ£iunile Venus ÅŸi Saturn.

‘MaÅŸina marca Ford, în care se găseau tinerii, era condusă cu viteză excesivă ÅŸi, în urma coliziunii frontale extrem de puternice, ea s-a dezmembrat pe carosabil, iar centurile de siguranţă purtate de ÅŸofer ÅŸi pasagerul din dreapta s-au rupt’, a menÅ£ionat, pentru ROMPRES, ÅŸeful Biroului Drumuri NaÅ£ionale ÅŸi Europene din cadrul Serviciului PoliÅ£iei Rutiere (SPR) ConstanÅ£a, subcomisar Tudorel Dogaru.

Potrivit acestuia, în Ford se aflau trei băieţi şi o fată, toţi cu vârstele de cel mult 25 de ani.

Din primele cercetări efectuate, a reieşit că şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza oboselii, neştiindu-se, deocamdată, dacă era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, în condiţiile în care, la locul producerii accidentului, nu există urme de frânare.

Cercetările SPR sunt în curs de desfăşurare. ROMPRES

Adauga un comentariu

*