Un bărbat care a ciupit de fesă o jurnalistă în direct, căutat de poliţie

Poliţia britanică îl căuta miercuri pe un bărbat care a ciupit de fesă o jurnalistă în timp ce aceasta transmitea în direct la televiziune, o secvenţă care a fost difuzată pe site-ul Youtube, relatează AFP.

Înregistrarea, care a fost vizionată deja de peste 50.000 de ori până miercuri la prânz, o arată pe Sue Turton, jurnalistă a postului Channel Four, intervenind în direct în faţa camerei în cursul unui reportaj la Oxford despre importantele inundaţii din regiune.

Un bărbat – a cărui faţă este uÅŸor de identificat în filmuleÅ£ – se apropie din spate, o ciupeÅŸte de fesa dreaptă ÅŸi îşi continuă drumul. Imperturbabilă, Sue Turton îşi continuă relatarea.

Victima nu a depus plângere, însă poliţiştii încearcă să-l identifice pe bărbat pentru a-l amenda, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

PoliÅ£ia i-a cerut lui Sue Turton o copie a casetei, a indicat jurnalista într-un comunicat, recunoscând că numeroase persoane au găsit incidentul ‘amuzant’.

‘Nu vreau să-l pedepsesc în faÅ£a unui tribunal. ÃŽnsă mi-am spus: dacă accept un astfel de comportament fără să reacÅ£ionez, ce speranţă pot avea femeile care sunt pipăite astfel în public’, a explicat ea.

‘Pe un plan personal, găsesc acest incident umilitor ÅŸi nerespectuos faţă de oamenii în dificultate a căror situaÅ£ie o prezentam’, a adăugat ea.ROMPRES/

Comentarii

  1. Curiosul a zis:

    Era fesa stanga sau dreapta?

Adauga un comentariu

*