Consilierii au sarit la gatul lui Stavarache

Consilierii bacauani au cerut marti explicatii primarului Bacaului in legatura cu accidentul de pe podul de la Serbanesti, care acauzat oprirea circulatiei. Ei i-au reprosat primatului Romeo Stavarache ca a tratat problema prea lejer, fara sa se gandeasca la faptul ca 20.000 de bacauani care locuiesc in cartierul Serbanesti sint rupti de oras.

Cei mai vehementi au fost Laurian Lucas (independent) si Petre Munteanu (PC), care au cerut sa le fie prezentati vonovatii pentru situatia creata.

Lucas i-a cerut lui Stavarache sa spuna cine va fi responsabil de executia celor doua poduri provizorii care se vor construi.

Macaraua care a rupt podul

Macaraua care a rupt podul

Petre Munteanu a spus ca este ferm convins ca vina pentru accident ii revine in proportie de 99 la suta firmei care a castigat licitatia pentru reparatia podului.

Laurian Lucas i-a mai reprosat lui Stavarache ca nu a convocat de urgenta o sedinta extraordinara de Consiliu. „Pentru atatea prostii am fost chemati la Primarie in sedinte extraordinare si intr-o problema extrem de grava cum este aceasta nu am fost convocati?” – s-a intrebat Lucas.

Primarul Bacului a repartizat problema supravegherii lucrarilor de la pod in sarcina viceprimarului Constantin Scripat.

Comentarii

  1. ERAU MAI APETISANTE FUDULIILE DA CICA NU ARE.
    INAINTEA ,,PREMIERII”ACTORII SI-AU CITIT
    ROLURILE IMPREUNA,TOTUL TREBUIA SA FIE OK. SI A FOST.

  2. SI INCA CEVA CA MA AGASEAZA DE LA O VREME.
    CRED CA-SI DORESTE POSTUL DE PRIMARE ANUME:
    PE LAURICA SA-L PUNETI LA CAPRA PODULUI CA STIE
    SA RUPA BELETE.

Adauga un comentariu

*