FCM Bacău s-a impus cu 2-0 în amicalul cu CSM Focşani

Stadionul Milcovul din Focşani a găzduit sâmbătă dimineaţa meciul amical dintre echipa gazdă, CSM, şi FCM Bacău. La finalul celor 90 de minute băcăuanii au câştigat cu 2 – 0, într-un meci în care au fost evident mai buni decât focşănenii, transmite corespondentul AMOS News.

Golurile au fost marcate în repriza a doua de Liutec – după o gafă a unui fundaş focşănean şi Marian Tănasă, în urma unui contraatac şcoală.

Meciul a fost condus la centru de Ionică Serea. Prima repriză s-a încheiat 0-0 după un joc care a fost marcat de căldura de afară. Cea mai mare ocazie au avut-o focşănenii în minutul 37. Atunci Bucătaru a scăpat singur spre poartă, Manea i-a ieşit în întâmpinare mult în afara careului, dar lobul jucătorului de la CSM a căzut la o palmă de poarta băcăuană.

În repriza a doua, antrenorul celor de Bacău, Cristi Popovici, a schimbat aproape întreaga echipă, mai puţin portarul Manea. Acest lucru s-a văzut în joc, fiind mai proaspeţi fizic băcăuanii au dominat actul secund, ratând numeroase ocazii, în timp ce focşănenii au atacat, dar fără a-şi crea ocazii clare.

La final, directorul sportiv al celor de la FCM Bacău, Daniel Scânteie, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale. „Nu ne-a interesat rezultatul ci mai mult jocul echipei. Ne-am apărat bine, am reuşit să construim la fel şi am finalizat două ocazii, ratând alte câteva oportunităţi. A fost un joc bun de pregătire în compania unei echipe nou-promovate, care a jucat cu ambiţie”, a spus Scânteie.

FCM Bacău va mai juca pe 1 august cu FC Botoşani şi sâmbăta viitoare cu Cetate Suceava. De asemenea, pe 8 august CSM Focşani ar putea să întoarcă vizita şi să joace un meci pe terenul celor de la FCM.

FCM Bacău (repriza I): Manea – Muntianu, David (cpt), Vrânceanu, Enea – Beceru, Mavrichi, Botezatu, Dobârceanu – Vraciu, Boghian.
Repriza a II-a: Manea (85 Spătaru) – Taban, Cl. Goian, Geamăn, Kelemen (venit în probe de la Apulum Alba Iulia) – Banu, Ghiuă, R. Cojocaru, Marin – M. Tănasă, Liutec.
CSM Focşani: M. Ivanciu – V. Toader, Gurguiatu, Feraru – Curteanu, D. Dogaru, Iurişniţi, Bucătaru (cpt), Săraru – Balaur, Râţcu
După pauză au mai intrat Cr. Ionel în locul lui Ivanciu, Bosancu în locul lui Săraru, francezul Bettiche în locul lui Balaur, Ungureanu în locul lui Curteanu şi Chivu în locul Gurguiatu. Amos News

Adauga un comentariu

*