Iubire mare intre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc

Iubire mare intre fata cea mica a presedintelui Basescu si fiul pesedistului Viorel Hrebenciuc. Relatia celor doi a fost confirmata reporterilor Libertatii chiar de ‘socrul mare’.Elena Basescu (24 de ani) si Andrei Hrebenciuc (23 de ani) sunt, de cateva saptamani, in atentia presei, din cauza relatiei in care sunt implicati, in ciuda conflictului dintre parintii lor. Au fost adesea vazuti impreuna intr-un grup din care mai face parte si Alin Cocos, fiul celebrului om de afaceri Dorin Cocos – care e sotul Elenei Udrea. La inceput, Hrebenciuc a spus ca intre cei doi exista numai o prietenie, pentru ca fac parte din ‘aceeasi gasca’.

Acum, liderul grupului deputatilor social-democrati si ‘sforarul’ PSD a recunoscut pentru Libertatea, pentru prima oara, ca intre cei doi tineri exista ceva mai mult. ‘Relatia aceasta a inceput in urma cu 6 luni, dar nu a aflat presa pana acum.

Ce sa-i faci, au fost in acelasi cerc de prieteni’, a spus pesedistul Viorel Hrebenciuc.

Se pare insa ca legatura dintre cei doi tineri a devenit trainica abia in ultimele luni. Nu de alta, dar Elena Basescu a fost adesea vazuta in compania altor barbati celebri.

Intrebat daca se opune acestei relatii si consecintelor ei, liderul deputatilor PSD a spus razand: ‘Nu, de ce sa ma opun? De altfel, am impresia ca nici baiatul meu nu se opune?’. Totusi, Hrebenciuc nu vrea ca fiul sau sa intre in gura presei si sa dea declaratii pe acest subiect. ‘Nu amestecati copiii!’, a spus ieri politicianul, ca si cum s-ar fi temut pentru ei. El este decis sa-si apere cu inversunare atat propriul baiat, cat si pe Elena, iubita acestuia.

Razboiul dintre tati

Intre Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc exista un razboi deschis. Cei doi politiceni au ajuns sa-si arunce unul altuia declaratii virulente. ‘Ma vedeti pe mine negociind cu un sobolan rozaliu cum este Viorel Hrebenciuc? Am considerat ca este dezonorant sa port discutii cu un om politic de teapa lui Viorel Hrebenciuc. Pe unde trece el, miroase a frauda, a combinatii care depasesc bunul simt’, a spus Basescu in timpul campaniei electorale pentru referendum, pentru a dovedi ca nu are nici o legatura cu Hrebenciuc.

Replica lui Hrebenciuc a fost la fel de acida: ‘Daca mai neaga ca s-a intalnit cu mine, poate dau mai multe amanunte. Diferenta majora dintre mine si Basescu e aceea ca eu sunt intotdeauna treaz, iar el e beat. Daca nu mai tine minte ce am vorbit, asta e din cauza cantitatii foarte mari de whisky pe care a ingurgitat-o.
Nu e vina mea. Si pentru ca Basescu a adus vorba de mirosuri, il sfatuiesc sa se spele si sa nu mai miroasa a transpiratie’. Cu alta ocazie, el a spus: ‘Basescu e dovada vie a faptului ca alcoolul consumat excesiv dauneaza grav sanatatii mintale’.(sursa: libertatea.ro)

Adauga un comentariu

*