Botomei: Primarul Bacaului este neserios !

Intr-un comunicat de presa trimis ziarelor din Bacau, Vasile Botomei il acuza pe primarul Romeo Stavarache ca a modificat intentionat data unei sedinte e consiliu local pentru fugi de o confruntare cu cetatenii. „A anuntat initial data de 29.06.2007, ca data la care are loc sedinta de Consiliu Local , ce se desfasoara lunar, iar ulterior, dupa ce avocatul Botomei Vasile a publicat anuntul din ziarul Desteptarea, cu titlul de invitatie pentru cetateni, pentru a participa la aceasta sedinta, a revenit asupra datei de convocare a consilierilor locali si a modificat-o pentru data de 28.06. 2007”, se arat in comunicat.

„Sedinta este deosebit de importanta deoarece la pct.40 de pe ordinea de zi, se afla contestatia inregistrata de Botomei Vasile, prin Cabinet av.drd. Botomei Vasile, impotriva hotararii de Consiliu Local, prin care acelasi primar, prin aceiasi consilieri locali, au votat la data de 30.05.2007 ca sa se aplice taxa de salubritate pe numarul de membri din familie in care sunt inclusi si copiii nou-nascuti, prescolarii, scolarii si studentii.

Legea de Protectie a Copilului, Normele Europene si Codul Fiscal nu prevad includerea acestor categorii de persoane in taxe de salubritate.

Hotararea data de Consiliul Local din data de 30.06.2007 este ilegala !

Pentru revocarea ei se intalneste Consiliul Local in sedinta din 28.06.2007, la ora 10:00, la et.1 din Pefectura.

Fac un apel catre toti cetatenii din mun.Bacau, ca in ziua de joi, 28.06.2007, la ora 10:00, sa se prezinte la aceasta sedinta.
Sedinta este publica, accesul este liber, iar primarul are obligatia sa asigure dreptul de participare al tuturor cetatenilor.
Veniti stimati cetateni la aceasta sedinta !
Veniti pentru ca altfel va veti confrunta cu taxe de salubritate stabilite ilegal pe numarul de membri din familie !
Veniti pentru ca din cauza ca nu ati venit la asemenea sedinte, aceiasi consilieri locali, pe care foarte putini dintre dumneavoastra ii cunoasteti, au stabilit sa majoreze preturile la apa si canalizare cu 300% in decursul a 3 ani de mandat, de cand a venit in functie actualul primar.
Daca toate aceste lucruri nu va convin, atunci va rog si va invit sa fiti alaturi de mine in cadrul acestei zile importante de joi, 28.06.2007, pentru ca actiunea va priveste pe toti !”

Adauga un comentariu

*